hur man kan öka antalet spermier

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-03-30
Försöker bli gravid? Att lära sig att öka spermieproduktionen kan vara nyckeln till att låsa dörren till fertilitet. Spermier har visat sig vara den skyldige i mer än hälften av alla fall där par misslyckas att bli gravid. Lär dig att öka spermieproduktionen och bygga familj du drömmer om

Du behöver:.
Bestämning
Know-how kan öka spermieproduktionen.


1.
PURGE toxiner.

Om du letar efter svar på hur man kan öka antalet spermier , bör ditt första steg vara att överväga vad du intag. Giftiga ämnen som normalt förekommer i mat, dryck och miljö kan ha en enorm inverkan på spermier och manlig fertilitet. Rensar ut ditt system är det första steget till att skapa fler friska spermier.

Alkohol, droger, medicinering och cigarettrök kan alla bidra till en otillräcklig spermieantalet. Dessa element är lätt inom din kontroll, och minska de toxiska effekterna är det enklaste steget mot att öka din fertiliteten. Minska din alkoholkonsumtion och eliminera användning av olagliga droger kan ha en djupgående inverkan på återställa friska spermier.

Tala med din läkare om de läkemedel du är på. Din läkare kan kanske hjälpa dina ansträngningar att bli gravid genom att minska eller ändra några av dina mediciner. Se till att din läkare är medveten om dina planer på att bilda familj och godkänner alla ändringar av läkemedel.

Rökning är en annan vana som kan påverka din spermieantalet. Även passiv rökning tros minska mängden och kvaliteten av spermier. Om du inte kan sluta röka på egen hand, kan din läkare kan hjälpa. Om du utsätts för passiv rökning, leta efter sätt att minska din kontakt med rökare.
2.
WATER ekologiska livsmedel och vitaminer

Medan du eliminera skräp, bör du också ta ett steg mot att lägga hälsosamma matvanor.

Vattenförbrukningen är väsentliga för att öka spermaproduktionen. Alla celler behöver adekvat vätsketillförsel att utföra sina mest grundläggande funktionerna. Spermier är inte annorlunda. Öka din rent vatten intag kan ha positiva fördelar för din hälsa, men också hälsa och vitalitet av spermier. Vatten hjälper dig att öka spermieproduktionen och göra din sperma bättre rustade för friska fertilitet.

Ekologiska livsmedel har en liknande positiv effekt på spermier och spermier. Ekologiska livsmedel innehåller inga giftiga bekämpningsmedel och i allmänhet är mer näringsrik än kemiskt behandlade livsmedel. Mat gifter finns att påverka inte bara sperma, men hår, leverfunktion, njurfunktion, och praktiskt taget varje aspekt av din hälsa.

Vitaminer är en bra idé för alla vuxna, men särskilt dem som försöker bli gravida. Tala med din läkare om vitaminer som kan bidra till att öka antalet och hälsa av spermier. Om du inte kan komma åt din läkare, lägger även en grundläggande multi-vitamin kan hjälpa räkna öka spermier.
3.
Ner i vikt.

Sambandet mellan kvinnors fetma och fertilitet har länge varit föremål för medicinsk studie. Det är först nyligen som vårdpersonal har börjat på allvar undersöka möjligt samband mellan fertiliteten hos män och fetma. Resultaten har överraskat många.

Likt sina kvinnliga motsvarigheten, överviktiga män möter unika hinder för reproduktiv hälsa. Överviktig är förknippad med minskad spermieproduktion och hälsa spermier produceras. Intressant, precis som forskarna finner med kvinnor, behöver du inte vara vältränad för att förbättra din reproduktiva hälsa. Bara få på vägen till fitness kan göra stor inverkan.

Tala med din läkare om förändringar i kost, såsom minskad kolhydratfattig kost och måttlig motion. Dessa förändringar har visat sig förbättra både manlig och kvinnlig fertilitet redan innan mycket vikt har försvunnit. Anledningen är att det finns en stark koppling mellan mat, motion och hormoner. Vikt kan inte vara problemet. Det kan vara ett symptom, precis som spermier, av näringspåståenden relaterade hormon obalans.
4.
Boxare, INTE TROSOR

Det har länge ryktats om att boxare shorts är ett bra sätt att öka spermieproduktionen. Denna tro har sina rötter i tanken att hög värme runt testiklarna minskar sin kapacitet att producera spermier. Om du bär underbyxor, rekommenderas du försöker boxershorts.
5.
BLODPROVER

Dålig kost kan vara roten av dina problem. Anemiska män, många som inte inser sin näringsbrist, ofta drabbas fertilitet hinder. Dessa brister är inte nödvändigtvis ett resultat av dåliga matvanor. Felaktig absorption vanligen att skylla för anemi. Om du undrar hur du ökar dina spermier och lider också av trötthet, förvirring, eller andra symtom på anemi, kontakta din läkare. Ett enkelt blodprov kan vara allt som står mellan dig och graviditeten du kämpar för.
6.
LAGOM

visserligen kan vara din nyckel kan öka spermieproduktionen. Överdriven träning, stress, arbete eller sex kan minska dina chanser att lyckas befruktningen.

Prova att begränsa sexuell aktivitet och 3 gånger i veckan samtidigt som man försöker bli gravida. Dessutom kommer måttlig motion hjälper räkna öka sperma, men för mycket kommer förvärra din befintliga fertilitetsproblem.

Återhållsamhet i allt är det bästa tips för hur man kan öka spermieproduktionen och allmänna reproduktiv hälsa.

tips och varningar


 • fertilitet problem kan vara ett symtom på något mycket mer allvarligt medicinskt tillstånd. Eller kan de inte. När du försöker starta en familj, är det bäst att tala med din läkare. Han eller hon kanske kan ge tips för att förbättra dina chanser på lyckad befruktning. Dessutom kan din läkare se ett riktigt medicinskt problem.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:Hur sluta röka

  Relaterade artiklar


 • hur man kan sluta röka cigaretter med hälsosamma alternativ
 • hur man vet när du kan vara gravid
 • om bröst muskelknutor
 • fysisk utveckling av ett barn
 • Hur berätta om du har köldskador eller frost nafsa
 • hur man kan förebygga en svampinfektion i en baby
 • hur man ska behandla blöjeksem naturligt
 • Vilken roll i ett samhälle barnmorska i Storbritannien?
 • hur man förbereder för en lyckad hysterestomy - blod och koagulation studier
 • Hjälp till självhjälp få bästa möjliga labbresultaten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com