Hur mänskligt arbete tillväxthormon?

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-11

Inledning

Våra kroppar naturligt producera ett humant tillväxthormon, som hjälper till att reglera det sätt på vilket våra kroppar "muskler, ben och vävnader växa och förstärkas. Detta mänskligt tillväxthormon levereras av hypofysen. När vi åldras hypofysen sakta börjar skära ner hur mycket av detta hormon som bildas. Detta gäller särskilt efter våra kroppar fyller 40.

Använder

I dagens hälso-marknaden, är syntetiskt humant tillväxthormon som används mest i barnmedicin. Det är oftast används för att bekämpa sjukdomar som orsakar njursvikt hos barn, liksom att bekämpa Prader-Willis syndrom och Turners syndrom. Det är godkänt hos vuxna för begränsad användning hos patienter vars hypofys inte producerar tillräckligt av det naturliga humant tillväxthormon. Dock har användningen ökat till att omfatta minska kroppsfett, öka muskelmassan, öka bentätheten och även som stämningsstabiliserande.

Process

naturligt humant tillväxthormon verkar genom att stimulera tillväxt och förökning av celler i kroppen. Det stimulerar musklerna att växa, ben att stärka och även tillväxten av inre organ. Syntetiskt humant tillväxthormon är ett recept injektion som skjuts direkt in i muskeln. De syntetiska läkemedel härmar insatser av naturliga tillväxthormon genom att stimulera kroppens celler att växa och reproducera sig.

Biverkningar

Med humant tillväxthormon, speciellt om du inte har ett behov av att göra det, kan leda till mild till allvarliga biverkningar. Dessa biverkningar kan inkludera huvudvärk, muskel svullnad (särskilt i armar och ben), karpaltunnelsyndrom, huvudvärk, diabetes, muskelsmärta, onormal tillväxt (inklusive ben, vävnad och muskler), högt blodtryck och andra hjärtproblem såsom härdning av artärerna.

Missbruk

På grund av bieffekt av onormal muskeltillväxt, har humant tillväxthormon potentialen att bli ett missbrukat ämne. Det finns dock lite forskning i samband med syntetiskt humant tillväxthormon att kunna öka en persons totala fysiska prestationsförmåga. I själva verket visade en studie att även om det var ökad muskelmassa hos dem som tog mänsklig tillväxthormoner, kom muskelmassa utan några extra styrka kapacitet (Mayo Clinic).

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:Hur uppstår en kackerlacka angrepp?

Relaterade artiklar


 • hur du älskar din partner deprimerad
 • hur man håller en hjärna skarp samtidigt njuta av en favorit hobby
 • om barn hjälpa andra
 • hur har bättre hälsa för under en dollar om dagen
 • hur man tenderar att ett barn som hostar
 • hur man slår kylan genom att klä i lager
 • hur ska trevligt när du känner dig arg
 • hur man tar hand om kontaktlinser
 • hur man sätter ihop en bärbar första förbandslåda
 • hur man desinficera ditt hem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com