Hur man blir en anonym äggdonator

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-23
Att bli äggdonator kan vara en givande och värdefull erfarenhet för dem som väljer att göra det. Äggdonatorer ge kvinnor som normalt inte skulle kunna få barn möjlighet att bli gravida. Det finns vissa begränsningar för vem som kan bli en äggdonator, men kvinnor som är utvalda får betalt mycket väl
1.
Kontrollera att du är i rätt åldersgrupp. Kvinnor i allmänhet måste vara i åldrarna 21 och 35 skall beaktas. Enligt New York State Department of Health, efter att kvinnorna är 35 år är det större chans att hon äggen kommer att vara onormala, vilket kan göra det svårt för mottagaren av ägg att tänka eller låta fostret har missbildningar.
2.
Donera ägg anonymt till kliniker äggdonation i närheten av hemmet. Egg donationer på dessa kliniker är anonyma, om inte annat anges av mottagaren. Tillämpas på en äggdonation program i din stad, och se till att det är seriösa genom att prata med personalen, och forska företaget, eller använda ett ägg locator lämna blod (se Resurser nedan). När en kvinna har ansökt om att en äggdonation program, är hon noga kontrolleras vanligtvis av en samordnare i programmet, liksom en läkare och psykiater för att identifiera eventuella psykiska eller fysiska hälsoproblem. Hon besöker en läkare flera gånger för att få en mängd ytterligare tester utförs från gynekologiska till genetiska tester för att säkerställa att hon har några frågor att hon kan förmedla till barnet. Om kvinnan anses vara ett lämpligt donerat är hon matchade med ett par och börjar processen äggdonation.
3.
Ta fertilitetspreparat att stimulera äggstockarna att producera flera ägg. Äggstockarna övervakas hela ägget odling processen, som vanligtvis är cirka en till två månader. Sedan äggen hämtas från donatorn. Äggdonatorer betalas vanligtvis från $ 3. 000 till $ 20. 000 eller mer beroende på ägget mottagarens önskemål och anläggning. Till exempel, om en kvinna som söker en äggdonator som är en lång blond kvinna i 20-årsåldern som tog examen från ett Ivy League skolan, kan hon betala mer för en donator som uppfyller dessa krav.

Tips och varningar


 • När en kvinna donerar sin ägg, de i allmänhet skänka dem anonymt via en klinik, såvida de inte att donera till en vän, eller familjemedlem som känner dem.
 • Medan donera ägg är lukrativ, är det inte en enkel process. Kvinnor kan drabbas av biverkningar under processen, från trötthet till värmevallningar att kroppen värker. Dessutom bör en kvinna förstå den fysiska och mentala process av äggdonation och diskutera eventuella problem hon kan ha med den anläggning där hon donerar sina ägg samt med hennes läkare.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man tvättar händerna ordentligt

  Relaterade artiklar


 • bebis utveckling milstolpar
 • om pediatrisk ögonvårdsföretaget
 • hur man får gratis hem hälso-och sjukvård besök
 • Hur mänskligt arbete tillväxthormon?
 • hur man konstruerar en kista
 • Hur sluta röka
 • vad är digital röntgen?
 • hur man väljer en bank navelsträngsblod
 • hur du kan hjälpa ditt barn att bygga starka ben
 • hur man kan stoppa och förhindra en näsblödning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com