Hur sluta röka även om du tror att du kan inte

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-01
Ingen behöver övertyga dig om att det är en bra idé att sluta röka. Du har läst alla artiklar och sett nyhetsartiklar varningen om lungcancer och emfysem och farorna med passiv rökning.
Men för dem av oss som har varit beroende av röka cigaretter, tanken på att behöva leva resten av våra liv utan rök är otänkbart. Rökning är vad som får oss genom våra hektiska dagar. Det lugnar oss och lugnar oss och ger oss tid att tänka.
avsluta är inte lätt. Beräkningar visar att 60-80% av de rökare som försöker sluta återfall under det första året. Det främsta skälet till att folk ger för skovvis är att de är alltför nervös eller spänd. Det är problemet. De av oss som använder cigaretter för att minska trycket helt enkelt inte kan stå emot trycket att försöka sluta. Här är några enkla tips för att underlätta dig i att sluta

Du behöver:. .
Tålamod
Viljan att förändra vissa vanor.


1.
* Vid första, inte ens tänka på att sluta. Berätta inte för någon. Inte cirkel på ett datum i kalendern. Ingenting. Fokuserar istället på att utveckla beteenden som kommer att hjälpa dig när du verkligen är redo att börja.
2.
* Sluta röka inuti ditt hus. Oroa dig inte om hur många cigaretter du röker på denna punkt, bara se till att du röker dem alla ute på verandan eller uteplatsen. Låt inte någon annan röka inne heller.
3.
* Sluta köpa cigaretter av kartongen. Aldrig köpa mer än ett par förpackningar åt gången. Det gynnar dig på två sätt. Först är du ständigt påmind om hur mycket din vana kostar dig när du måste gräva i fickan för pengarna, varje dag eller två, och för det andra, det hjälper dig att takten själv.
Om det är 11:30 på natten och du har bara två cigaretter kvar i packningen och du vet att du måste ha en första sak på morgonen, kommer du röker bara den andra och gå till sängs. Om det fortfarande finns en limpa cigaretter i skåpet, kommer du röker både cigaretter i packningen och kanske andra innan du går till sängs.
4.
* Tänk efter innan du dricker. Enligt Massachusetts Veteran's Research Center, var relapsers fann att dricka mer än fem alkoholhaltiga drycker om dagen, och /eller sex koppar kaffe om dagen.
5.
börja avvänjningen dig själv från situationerna som uppmuntrar dig att röka. Om du är benägen att röka samtidigt ha förlängd telefonsamtal med dina vänner, kan du behöva ändra den vanan. Om du gillar att dricka kaffe och röka cigaretter medan du maklig läsa söndagen papper, kanske du måste omskola sig själv.
6.
* Du kanske vill överväga hypnos eller öra häftning eller akupunktur att ge dig de slutspurten du behöver. Du behöver förmodligen inte plåster och tuggummi för att du har gradvis minskat ditt beroende av nikotin. Ni har visat att du är kapabel att göra förändringar och du har gjort det. Långsamt, kanske, men lugnt och säkert.

Tips och varningar


 • Detox ditt hus. Det tar fem dagar för luften att klara när man slutar röka i huset, men huset fortfarande stinker. Har några allvarliga hemstädning på denna punkt. Fönster, speglar, persienner, gardiner, allt du kan tänka dig. Skrubba ner väggar och snickerier. Lägg märke till hur brun och grumliga vattnet i hinken? Det är vad du har skjutit in i dina lungor alla dessa år.
 • Du börjar känna dig bättre på denna punkt som du kommer att sova bättre och andas bättre i ditt rena rökfri miljö. Även om du fortfarande är rökare, kommer du att tillbringa många timmar per dag andas rökfri luft.
 • distanserar dig något från din rökning kompisar för en stund. Det är svårt att vara bra när alla runt omkring dig är blossa.
 • Tro inte att du kan spara pengar köpa av kartongen. Du röker bara mer.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur du gör din bad het med cayeen peppar, eller kryddig ingefära

  Relaterade artiklar


 • hur man upptäcker Alzheimers i ett älskat en
 • hur företaget benen
 • Vad gör en röntgen visa?
 • hur man ska behandla influensa
 • hur man desinficera efter influensa har besökt
 • hur du tar bort en spillra
 • hur man väljer blöjor vuxen duk
 • hur man utvecklar ett vattenkälla
 • när går bröst ömhet bort under graviditeten?
 • hur man lindra smärta bröst mjölkstockning när flaskmatning din baby
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com