abstinenssymtom av alkohol

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-13
Abstinensbesvär från alkohol kan verkligen de uttömt. Vissa människor kommer att se någon verklig tecken på abstinens, medan andra kommer att uppleva en myriad av problem när de slutar dricka, särskilt efter lång tids alkoholmissbruk. Med detta sagt, de flesta människor kommer att lida av någon slags tillbakadragande, och finns det några symptom som kan vara gemensamma. Men eftersom inte två människor är lika, kommer den att variera från person till person

Shakes

Antagligen den vanligaste symtomet på tillbakadragande från alkohol kommer att bli skakar. Och beroende på personens djup av missbruk eller beroende av alkohol, skakar dessa eller tremor kan köra från ganska mild till ganska svår. I grund och botten, eftersom alkohol i blodet sjunker under en viss punkt, kommer din kropp att börja reagera, eftersom det har till slut blivit kemiskt beroende av ämnet.

Psykiska problem

Som tillbakadragande sätter in, många människor kommer huvudsakligen att uppleva en mängd olika symptom som påverkar dig mentalt, vilket gör dig något känslomässigt instabil. Det kan presentera sig som ångest eller nervositet, ilska eller irritation och till och med depression. Många människor kommer att lida av mild till svår humörsvängningar, är helt nöjda en stund och sedan nästan rasande nästa. Andra kan faktiskt ha svårt att tänka som de går genom indragning.

Sova Frågor

Beroende på individen, en person går igenom alkoholabstinens kan drabbas symtom som involverar deras mönster av sömn. Många gånger kommer folk att uppleva nattliga svettningar när de först kommer från alkohol. Detta kan följas av anfall av sömnlöshet, sömnlöshet, rastlöshet och även hypersomni. Många människor kommer att klaga på dåliga drömmar som i grunden hindrar deras vila.

Mage Frågor

Inte helt överraskande, kommer många människor upplever mage problem när de först går igenom alkoholabstinens. Detta visar ofta torr häver, försök att kräkas, kräkningar och illamående. Många människor kommer också att hitta de har en minskad aptit, som kan få dem att släppa vikt vid första början.

Hallucinationer

Efter en person har genomgått alkoholabstinens, kan de börjar uppleva hallucinationer. Vissa gånger kommer de att presentera sig på så lite som 6 timmar till så länge som 5 dagar sedan din senaste drink. Men dessa hallucinationer inte begränsad till visuella illusioner, somliga faktiskt kommer att lukta eller höra saker som inte finns där.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:Hur påverkar graviditet din kropp?

Relaterade artiklar


 • hur man kan sluta röka utan att gå cold turkey
 • hur man använder en bastu och en ångbastu ordentligt
 • klamydia och ryggsmärta
 • När ska gå till en fertilitetsklinik
 • hur man kan bli av en njursten
 • om fosterdiagnostik massage utbildning
 • hur man kan bryta smärtsamma vanor
 • progesteronbrist under graviditeten
 • vilket är det bästa uppvärmd ögonfransböjaren?
 • hur du håller ditt barn friska under vintern
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com