allergiska symtom hos barn

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-10
Enligt Singulair. com, "är allergier tros påverka upp till 40 procent av barnen i USA. " Förstå allergisymtom hos barn hjälper dig att avgöra om ditt barn håller på att påverkas. Att lära en del av de förebyggande tips för att eliminera eller åtminstone minska mängden av allergiska reaktioner kommer att göra ditt barn lyckligare och friskare. Det är viktigt att lära sig vad läkemedel är säkert att ge till ditt barn, är vad som används för att lindra symtomen och varför

Förebyggande /Lösning

Där finns ett antal saker att göra för allergi-bevis ditt hem. Tvätta sängkläder i varmt vatten varje vecka eller två. Låt inte husdjur i barnets sovrum. Håll barn borta från källare som kan ha mögel på grund av fukt. Släng bort persedlar som samlar damm som oanvända uppstoppade djur och mattor. Placera madrasser i plast madrassklädsel. Inte sopa eller dammsuga medan barnet med allergi i rummet

Typer

En form av allergi hos barn kallas allergisk rinit. Det är mer allmänt känt som hösnuva. Symtom på denna typ av allergi hos barn är rinnande näsa, rinnande ögon, mörka ringar under ögonen, nysningar och kliande ögon och näsa.

Effekter

En viktig allergi symtom i modersmjölksersättning och barn är uppkomsten av en röd , inflammerade utslag som kallas atopiskt eksem. Det är normalt ligger på fotleder, ben, armar och hals. Vanligtvis sker före 7 års ålder. Utslagen går bort med tiden, men det är just detta symptom viktigt. Detta är den första indikation på att barnet har allergi.

Funktion

Konjunktivit är en flagga för allergiska symptom hos barn. Detta ögoninfektion är resultatet av gnugga ögonen med händer och fingrar för att lindra klåda. Tecken att ditt barn har allergisk konjunktivit visas som rodnad, sveda, tårflöde eller pus från ögonen. Dessutom kan ögonvitorna vara inflammerad.

Expert Insight

Läkemedel som vanligen används mot allergier är avsvällande medel, antihistaminer och steroider. En undergång med antihistaminer är att de orsaka dåsighet. Detta tillåter inte för vakenhet under inlärningen. Har dock banbrytande utvecklades medicinen nondrowsy antihistaminer såsom Claritin, Allegra och Clarinex. Du kan köpa Claritin över disk. De kan ha generiska namn som Loratadin och Alavert.

Alternativ

En annan medicin som återupplever allergiska symptom hos barn kallas Singulair. Det var en gång endast för astma. Men nyligen har använts för att behandla allergier. Tyvärr är det skall användas dagligen att vara effektiva. En sak att tänka på när du använder detta läkemedel är att det är kopplat till förtryck av tillväxt hos barn. Som med alla läkemedel eller behandling för barn, rådfråga barnets barnläkare.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:Hur sker underarmen tendinit?

Relaterade artiklar


 • hur man hittar krukväxter som renar luften
 • positiva beteende modifiering planer
 • hur man förstår varför öl magar är hårt
 • Hur mycket är rullstol hissar?
 • hur man dricka mer vatten och förbättra din hälsa
 • om colon irritabile efter graviditeten
 • hur man hanterar stress
 • om kliande hårbotten
 • tecken på inre blödning under graviditeten
 • hur man desinficera efter influensa har besökt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com