arcylic nagelsvamp symtom

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-04-21
Akryl naglar är ett sätt att göra naglar verkar längre, jämnare och friskare. För vissa kvinnor, de är en modeaccessoar, försköna sina händer. Faktum är att vissa kvinnor ändra färg och manikyr stil av deras akryl naglar på en frekvent basis, göra val som överensstämmer med deras humör, kläder och även speciella tillfällen

Identification

akryl naglar är konstgjorda naglar som är bundna till en persons naturliga naglar med hjälp av en speciell typ av lim. Väl på plats kan de välskötta och målade precis som det naturliga naglar kan. Men när en kvinna bär dem kan hon inte komma åt naglarna under, ett faktum som kan bidra till utvecklingen av det som brukar kallas akryl nagelsvamp.

Misconception

Även människor kan hänvisa till några fall av nagelsvamp som akryl nagelsvamp, det finns egentligen inget sådant. Nagelsvamp kan inte bildas i en konstgjord nagel. Istället utvecklas svampen i nageln under den konstgjorda naglar. Som sådant är det mer korrekt att kalla detta tillstånd naturliga nagelsvamp eller bara nagelsvamp.

Skyltar

Enligt Mayo Clinic får nagelsvamp infektera en spik, ett par av dem, eller alla av dem. Det första tecknet på en spik infektion kan vara ett vitt eller gulaktigt plats under nageln spets. Tyvärr har många människor missar detta tidiga tecken eftersom de inte kan se sina egna naglar under lösnaglarna. Så småningom naglarna tjockna och missfärga, händelser som kan vara mest runt sidorna och toppen av de drabbade naglar.

Riskfaktorer

Nail infektioner kan utvecklas i varje spik, oavsett om det är täckt med en konstgjord nagel eller inte. Men trivs nagelsvamp i varma, fuktiga förhållanden, och om en konstgjord nagel är felaktigt tillämpas, kan vatten rinna under, och svamp kan få fäste. En nagelsvamp kan också utveckla här om spiken skadats under ansökan eller om verktyg som har använts på en smittad persons naglar används sedan på friska naglar. Dessutom kan det finnas en ökad risk för infektioner när metylmetakrylat används som tätningsmedel. Detta tätningsmedel gör den konstgjorda naglar mycket starka och kan skada underliggande naglar, gör dem mer benägna att smitta.

Behandling

För att behandla denna typ av nagelsvamp har akryl naglar bort omedelbart. Gå sedan till din läkare för en receptbelagd behandling mot nagelsvamp. Enligt WebMD får receptbelagda anti-svamp piller ge bästa behandlingsalternativ. Aktuella lösningar oftast inte fungerar, men det finns krämer och nagellack en person kan prova. Det finns också huskurer vissa människor använder, såsom vinäger och tea tree olja. Det finns dock inga kliniska bevis för att dessa åtgärder är effektiva.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:om fri hälso planer

Relaterade artiklar


 • hur man läser en medicinsk skala
 • om spädbarn sjukförsäkring
 • om baby fett
 • arcylic nagelsvamp symtom
 • hur du får din röst tillbaka och behandla laryngit
 • hur lätt snitt smärta efter ett kejsarsnitt
 • hur man kan få gratis ordinerats antibiotika (narkotika)
 • hur man ger upp en vana
 • vad är den verkliga punkten av andning?
 • vad är diagnostiska strålning?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com