att brösten växer

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-24

Disclaimer

med bilder av stora bröst sticker ut från alla livsmedelsbutiker-line veckotidningsomslag, tv-reklam och reklam, är det inte konstigt många kvinnor söker vägar att göra sina bröst större. Men innan man börjar på en sådan process, fråga dig själv varför du känner att du behöver större bröst. Är du bara jämföra dina egna bröst storlek, än de du ser på TV eller i reklam? För i själva verket har de flesta av dessa kvinnor antingen kirurgiskt förbättrade själva eller har förbättrats via digital teknik. Om du fortfarande känner dig missnöjd med dina bröst, här är några metoder som får hjälpa dem att växa.

Ört öka

Ört kan utgöra en naturlig väg för dig att öka dina bröst. Tänk på att dessa örter inte på något sätt ge dig en ökning från ett en kopp till DD också. Dock har vissa örter visat sig öka fasthet och förbättra bröst. Du kan hitta premade blandningar av örter för bröstförstoring på något naturläkemedel butik. Du måste forskning varje ört dock att undvika reaktioner på mediciner kan du för närvarande tar. Det är lättare att fokusera på de två viktigaste bröst som förbättrar ingredienser i de flesta växtbaserade förbättring formler: bockhornsklöver och vild jams. Ta dessa i ren form och du bör se resultat inom 60 dagar. (Resultaten varierar beroende på din ämnesomsättning och andra faktorer. ) Undvik att dricka koffein när du tar kosttillskott. De stimulerande kan ofta störa örterna förmåga att absorberas i kroppen.

Motion

Ett snabbt sätt att både göra brösten ser större, liksom fast och tonen dem är genom motion. Övningar som riktar muskelvävnaden under brösten hjälpa dra brösten högre på bröstet. Detta både företag och lyfter brösten, vilket gör dem ser större och mer ungdomlig. För att utöva dessa muskler, övningar fokus på bröst som push-ups och pull-ups. Det har också skett en ökning av antalet utövande produkter på marknaden, såsom "Easy Curves", som är särskilt utformade för att rikta området under brösten.

Kirurgi

Det enda sättet att garantera en förändring i bröst är genom kirurgiska bröstimplantat eller ett kirurgiskt bröstlyft. Under bröstimplantat kirurgi, en plastikkirurg skär antingen silikon eller saltlösning bröstimplantat. Bröstimplantat av silikon togs ur marknaden 1992 på grund av hälsofrågor, men som nyligen har återinförts. Saline implantat är mycket säkrare, men kan lämna en räfflad linje på utsidan av bröstet efter operation. Bröst-förstärkning kirurgi innebär att göra små snitt under brösten och ta bort delar av huden. Huden är sedan drog ihop och sydde ihop, vilket tvingar brösten att sitta högre upp på kroppen. Båda typerna av implantat bära risker, förfarandet görs antingen under lokalbedövning eller narkos.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:Hur tar man läser blodtryck i benet?

Relaterade artiklar


 • Hur sluta röka
 • vitaminer och mineraler för att öka fertiliteten
 • hur ska din egen coach när det inte finns någon annan runt
 • om polycystiskt ovariesyndrom
 • hur man förstår din tonårings ryggsmärta
 • hur man kan förebygga rynkor
 • hur man gör flytande mineralsmink
 • vad som orsakar pormaskar?
 • hur man applicerar ögonskugga på nedre ögonlock
 • blodtryck besvär
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com