gör första hjälpen kit för hemmet

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-18

Du behöver:
graviditetstest

Inledning

En av de största bidrag som scouterna har gjort att samhället är deras motto. "vara beredd. " Detta motto kan enkelt justeras och används i hemmet när det kommer till första hjälpen kit. Ett hem första hjälpen kit är ett av de viktigaste saker du kan ha i ditt hushåll. Detta kommer att försäkra att när en skada inträffar, kommer du att vara redo.

Kit

Det första steget i monteringen kit är att få behållaren. När du letar efter en behållare för att hålla första hjälpen poster hålla i minnet att det ska vara portabel, lätt att öppna och lätt att hitta. Satsen sig bör vara korrekt märkta, liksom varje föremål inne i kit, och om nödvändigt, instruktioner om hur du använder objektet.

Bandage

En viktig punkt som ska ingå i den första hjälpen kit är bandage . Dessa bör allt från små plåster till stora gasväv och allt däremellan. Detta garanterar att du har rätt storlek för att täcka eventuella sår eller skada som kan uppstå. Också omfatta självhäftande medicinska plåster.

Saniterare

Du kanske inte alltid har tvål och vatten för att rensa ut ett sår. Det är därför det är viktigt att inkludera antiseptiska våtservetter i din första hjälpen-kit. Dessa våtservetter kommer att hjälpa rensa ut ett sår och döda någon infektion bakterier innan du linda in den i ett bandage.

Väteperoxid är en annan nödvändig komponent i ditt kit, eftersom det hjälper bubbla ut bakterier och smuts som kan orsaka ett sår blir infekterat. Neosporin eller annan antibiotisk salva är bra att gälla sår för att förhindra infektioner.

hand sanitizer är också en viktig del av din förbandslåda eftersom det kommer att desinficera händerna på den som gör det bandage. Om ditt kit storlek medger, kan ett flaska renat vatten också vara till hjälp i en nödsituation.

Läkemedel

Vanliga mediciner för allt från huvudvärk till allergier är en annan viktig aspekt av ett hem förbandslåda. Din kit bör innehålla Hosthämmande medel, antihistaminer, paracetamol, barns smärtstillande och andra huvudvärk och smärtlindrande läkemedel såsom ibuprofen.

Tools

Akut verktyg som små saxar, pincetter, säkerhetsnålar och omedelbar kallt och varmt förpackningar hjälper avsluta ditt kit. Du kan utöka din första hjälpen kit i en nödsituation kit med bland annat förnödenheter som en ficklampa och en batteridriven radio.

Familj Särskilda

Om du har i ditt hushåll som är diabetiker, har astma eller är allergisk att bin kan du också omfatta poster i ditt hem första hjälpen kit som är specifika för detta behov.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:långsiktiga effekterna av cigarrettrökning

Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av en njursten
 • hur man ska behandla resistenta huvudlöss
 • hur att hålla sig frisk - enkla tips att följa
 • hur man kan förebygga urinvägsinfektioner
 • hur man undviker overmedicating ditt barn
 • om lågt blodsocker under graviditeten
 • högt och lågt blodsocker symtom
 • hur du håller ditt barn friska under vintern
 • hur man kan öka antalet spermier
 • hur man hittar information om naturläkemedel mot spermier
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com