hur att förstå farorna med alkohol baseras hand saniterare

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-01
När du köper alkohol baserad hand sanitizers du kan få mer än du räknat med. Här är varför de kan vara ohälsosamt
1.
De låter oskyldigt nog. Flaskor av hand sanitizers som annonserar att de dödar mer än nittionio procent av bakterier används utbrett i hemmen, på sjukhus, barnomsorg, läkare kontor, kontor tandläkare, och överallt att hotet om bakterier och bakterier lurar. Tyvärr är dessa flaskor hand sanitizer är också tungt lastad med alkohol. I själva verket innehåller en de vanligaste märkena, Purell, sextiotvå procent alkohol. För att lägga till hands sanitizer faror, vissa märken innehåller isopropylalkohol som kan döda en person även om små mängder har förtärts.
2.
Ännu mer om är användningen av alkohol innehåller hand saniterare runt små barn i hem, kontor barnläkare, och daghem. Den oroande faktum är att ett litet barn kan dö av intag endast ett uns av dessa hand sanitizers. Hand sanitizer farorna är verkliga och föräldrarna samt arbetstagare bör vara medvetna om vad de utsätts för när de desinfektionsmedel händerna.
3.
Sett till desinfektionsmedel hänsyn hand faror, särskilt för barn, bör du låta dem i ditt hem? Om du väljer att använda dem hemma, är det viktigt att öva vissa riktlinjer för att undvika hot mot barn och husdjur. Lyckligtvis är de flesta hand sanitizers har en väldigt oattraktiv smak vilket gör dem mindre benägna att överlappande upp av nyfikna husdjur eller barn utforska badrumsskåp. Förvara alltid alkoholbaserade hand sanitizers där barn och husdjur inte kan komma åt dem och återställa dem till anvisad plats efter varje användning. Använd dem bara när det är nödvändigt och undvika att tillämpa dem i händerna på små barn som kan sticka händerna i munnen. Överväga att byta över till en hand sanitizer skum som torkar snabbare än vad vätskan. Du kan också hitta alkohol fri hand sanitizers på internet. Ett exempel är Hands2Go som kommer i en vattenbaserad skummande formel utan tillsatt alkohol.
4.
Annat alternativ är att eliminera användningen av handen sanitizers helt och händer skrubba med antibakteriell tvål med massor varmt vatten. På ytor, kan du ersätta babyservetter av alkohol trasor.
5.
Var uppmärksam när du tar dina barn att shoppa många livsmedelsbutiker ger enkel tillgång till alkohol baserad hand sanitizer att konsumenter att använder på sina händer innan du hanterar korgar. Barn bör inte få tillgång till dessa enkla exponeringskällor. Ta dig tid att göra andra föräldrar uppmärksamma på de risker hand sanitizer och avskräcka dem från att ge sina barn god tillgång till dem.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man hittar hudvårdsprodukter för en senior

Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av graviditetsillamående under graviditeten
 • Hur du tar tid att sörja
 • hur man kan bli av menstruationskramper
 • hur man får ut det mesta av en läkare besök
 • om traditionella surrogatmödrar
 • hur man får utanför
 • Hur man vet om din tonåring använder droger
 • vad är det bästa sättet att ta bort oönskat hår?
 • hur man kan förbättra din sömn
 • hur man får korrekt information om influensa och förkylningsvirus
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com