hur du får ditt barn att dricka vatten

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-06
Vill du att ditt barn ska dricka mer vatten men kan bara inte få dem till? Det tar 12 smakar något nytt för att ändra din smak. Förhoppningsvis ger du redan ditt barn vatten så att det inte kommer att ta 12 gånger för att ge dem några. De viktigaste är att göra det roligt för dem

Du behöver:.
Flaskvatten
. Halm (tillval).


1.
Ta alla läsk och juice ur huset. Juice? Varför måste jag ta juice ur huset, är det bra för dem? Majoriteten av många märken är socker. Om du verkligen vill att de ska ha lite fruktjuice sedan ge dem en orange, det vet du säkert att det är 100% fruktjuice, plus fiber även. Om du har juice i huset kommer de inte att göra bytet lätt. Jag är bara du sparar en huvudvärk. Och läsk, ja, jag vet inte riktigt tror att jag behöver röra att om ingen av oss att dricka det.
2.
Ta alla pengar du sparat från att inte köpa läsk och juice och köpa vatten på flaska. Jag föreslår Arrowhead eftersom det är billigt och inte smakar illa. Dess naturliga källvatten behandlas inte vatten. Dricka vatten från en flaska är mycket roligare än att dricka ur ett glas. Jag inte ens gillar att dricka vatten ur ett glas, det gör jag verkligen inte. Du kan också ta en magisk markör och skriv ditt barns första på flaskan så att du inte få det blandas ihop. Nu ditt barn har äganderätt över flaskan och kommer att avslutas den till den allra sista droppen.
3.
Du kan även göra flaskan roligare och lägg till ett sugrör. Det är super kul att dricka ur en flaska som har ditt namn på den med ett sugrör som är din favorit färg. De kan också ta sin flaska med dem överallt de går. Efter ett tag kommer de att sluta be om juice och pop helt enkelt eftersom de vet att det inte i huset. Juice och pop får sparas för speciella tillfällen som när du går ut för att äta eller när du slänger man.
4.
Om du inte vill gå flaskvatten rutt du kan Prova en källvatten tjänst hemleverans. Då kan du få lite vatten rätt kylare dispenser i ditt hem. Barnen kommer att vilja få sina muggar och gå fylla upp dem själva. Det enda problemet med detta är att du nu sluta med lite oavslutade koppar vatten överallt. Jag föredrar buteljerat vatten. Även om de har lämnat vattnet i flera timmar ska de förstå att det är deras och de kommer att avsluta det.

Tips och varningar


 • Lär dina barn att återvinna flaskor .


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man torkar upp din bröstmjölk

  Relaterade artiklar


 • Hur man känner igen gallblåsan symtom
 • Hur utvecklas myom?
 • hur att förstå om antibiotika hjälpa bihåleinflammation
 • Vad är preventivmedel?
 • hur du ställer säsong rutiner (ritucharya) enligt ayurveda
 • hur man ska hjälpa synskadade
 • hur man får frisk - "ya måste tro"
 • hur man gör en nödsituation kit
 • hur att komma förbi en intestinal influensa eller virus snabbt
 • hur man skaka dem eftermiddag blahs
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com