hur du packar för arbete och födelseprocess rum på sjukhus

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-08
Jag önskar att jag hade hittat en lista över saker packa för när jag gick in arbetskraft. Jag gissade på vad man ska packa för sjukhuset övernattning och arbetskraft. Jag tyckte att jag packade en massa saker som jag inte behöver och inte packa några saker jag kunde ha använt. Förhoppningsvis min lista kommer att hjälpa dig att packa en bättre över natten väska för när man går in arbetskraft

Du behöver:.
Overnight Bag
. bilbarnstol.
se artikel på listan över saker att förpackningen.


1.
Tofflor!

jag glömde dessa så använde jag den toffeln strumpor de ger dig i sjukhuset. Tills min läkare sa till mig att inte använda toffeln strumpor eftersom de kan orsaka svullnad där resåren är runt anklarna.
2.
Kopiera eller två av dina födelseprocess plan.

3.
en mantel hemifrån, se till att det är en dräkt som du inte bryr dig om det blir fläckig.
4.
Chapstick eller läppbalsam .

Dina läppar kan få väldigt torr under förlossningen. Läppbalsam räddade mig från spruckna, nariga läppar.
5.
Extra rymliga underkläder, några par.
6.
Moderskap byxor och en lång klänning.
Din mage inte magiskt försvinna efter att du föda så kommer du fortfarande behöver din moderskap byxor. Jag föreslår att föra en rymlig lång klänning också i fall du i slutändan får en C-avsnitt och klädd i en linning av något slag är en dålig idé.
7.
En hårborste och hår band.
Du kanske vill lära din make eller pojkvän hur du kan få ditt hår tillbaka till dig.
8.
deodorant, tandborste, tandkräm.
Sjukhuset är i regel ge viss toalettartiklar men att få din egen garanterar att du kommer att ha dem.
9.
En bilbarnstol.
flesta sjukhus låter dig inte lämna sjukhuset utan en.
10.
A digital eller engångskamera.
Använd inte blixten på nyfödda ögon ändå. Just verkar inte som en bra idé för mig.
11.
Entertainment för postpartum del av din vistelse.
Sjukhuset jag var i debiteras extra att titta på TV. Ta kort, en bärbar DVD-spelare, en bok, musik, video game spelare, etc. . .
12.
En kopia eller två av dina patientjournaler från under graviditeten.
13.
Nagelfil
14.
åka hem kläder för barnet.
Ta vädret i beaktande. Klä barnet i lager. Ha en baby hatt även om dess varma ut, ett ljus hatt. Ta ett par stora skjortor som har lätt öppna fronter och vik över handen handskar för att undvika repor.
15.
Ett par blöjor trots att sjukhuset kommer att ge några.

16.
Sunda mellanmål om du blir hungrig mitt i natten.
sjutton.
En förändring av kläder för din make eller tränare om de vistas natten med dig.
18.
bodylotion. Jag gillar kakaosmör och det hjälper med hudbristningar och missfärgning.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man vet om du har STREP (streptokocker) i halsen

Relaterade artiklar


 • om infertila män
 • hur man kan slå endometrios 03 - förstå hur det påverkar kvinnors liv
 • Definitionen av papillär lager
 • hur påverkar missbruk tonåring beteende?
 • Hur sluta röka utan indragning
 • hur man sätter ihop en Boo Boo box (första hjälpen för hem)
 • hur man får barnen att sluta röka
 • hur du får ditt barn att dricka vatten
 • om sulfiter
 • Hur du tar bra hand om människor på ett vårdhem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com