hur du tar bort dolda bakterier

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-27
Ta bort bakterier gömmer sig i intet ont anande områden. Detta kommer att ta lite tid, och lägg varven skydd för din dagliga hälsa

Du behöver:. .
Uppmärksamma groddar områden
Svamp.
Rengöringsborste.
Diskmedel.
Hot Hot vatten.
Rengöringsdukar.
Rengör hushållspapper.


1.
Ange områden där bakterier lurar. Vissa områden är inte självklart, som när du använder konservöppnare, kommer kniven butiken bakterier. Ta bort den skärande apparatens om det är en elektrisk modell. Skrubba med en styv rengöringsborste i varmrätt vatten med diskmedel, eller tas i diskmaskin, gör detta varje gång du har använt burköppnare. Handhållna öppnaren kan tvättas med disken efter en måltid eller bara skrubba med borste efter varje användning innan du lägger undan, torr med hushållspapper.

Germs gömma i kyld flaskor såser, dressing, ketchup, senap och så vidare. Rengör dessa flaskor efter varje måltid. Ta bort lock, tvätta i varmt vatten med diskmedel. Ta en ren våt pappershandduk och torka ner alla flaska utsidor. Använd lite rengöringsdukar om den inte används ofta. Gör detta efter varje måltid, har många händer använt dessa saker och utföra alla de platser händerna blivit.
2.
Rengör sopskyffel helt, inklusive handtaget på borsten till den och någon ginst handtag du har använt under rengöring eller som kan bära bakterier som transporteras från badrum till andra områden såsom garage etc. Gör detta rengöring med alla objekt som du kan använda och hantera ofta.

Håll våtservetter till hands för detta, kommer händerna rena liksom kvast eller andra verktyg. Se till att rengöra innehavaren tandborste varje vecka. Det är bäst att ha en separat hållare för varje person. Håll rent hus skor nära något område som du kan gå barfota har inte rengjorts ofta. Såsom klinkergolv mm som har trafik från skor som kommer utifrån.
3.
Germs lurar i skåp, garderober, under diskbänken, och nästan allt du rör kan ha hanteras av andra. Rengöring burkar grönsaker innan de öppnas, tvätta bort meloner och andra livsmedel är vanligt, men se till att erkänna att paket kan ha hanterats flera tillfällen som fall av cupcakes eller cookies. Så efter shopping och lägga mat i skåp och sådant, torka varje behållare ned med en towlette. En del av detta kanske låter drastiskt, men det finns så många människor som handlar och rörande, skydda din hälsa är främst. Ens öppna en burk som inte har haft den övre rengöras skulle kunna få bakterier i burken då locket skärs öppen om öppnaren är smutsigt eller bakterier lurar på locket. Rengöring eller innehav flaskor i restauranger som andra kan ha hanterat är en bra idé också. Tänk hur mycket du vill stanna väl och dina rengöringsuppgifter kommer att känna väl värt det.

tips och varningar


 • Håll våtservetter eller toweletts hands i väskan eller bilen, eller kök och bad.
 • Clean allas händer efter hantering kundvagnar.
 • Torka toaletten dörrhandtagen med en handduk eller använda en medan öppna och stänga efter rena händer.
 • Gå inte över-board men tänk på att sjukdomen kan överföra enkelt med en touch till ett förorenat objekt eller dörr.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man får recept stöd för låginkomstländer

  Relaterade artiklar


 • dödsfall orsakade av rökning
 • hur man förhindrar att få en svampinfektion
 • hur man lindra smärta bröst mjölkstockning när flaskmatning din baby
 • hur man hittar påminner om barn redskap och leksaker
 • hur man upptäcker Alzheimers i ett älskat en
 • hur somna utan medicinering
 • Så för att lindra benkramper under graviditeten
 • hur man kan bli av graviditetsillamående under graviditeten
 • hur man får ett "osynligt" partikel ur ditt öga
 • hälsoskäl att sluta röka
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com