hur man eliminerar eftermiddag trötthet

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-30
Har du ofta eftermiddag trötthet och utmattning? . Här är vad man ska göra om dessa eftermiddag svackor
1.
Även om du kan ha känt energisk och produktiv under hela förmiddagen, plötsligt känns deflateras så din inställning till uppgifter av eftermiddagen. Detta är ett mycket vanligt problem som upplevs av människor som arbetar i kontorsmiljö eller i hemmet. Den vanligaste tiden för att detta ska inträffa är direkt efter lunch och symtomen kan vara upp till flera timmar, vilket gör den andra halvan av dagen betydligt mindre produktiv.
2.
Vad orsakar eftermiddag trötthet? En vanlig orsak till förlust av energi på eftermiddagen är att äta en stor måltid vid lunch. När för mycket mat som konsumeras under lunchrasten, får mer blod avledas till tarmen för att hjälpa smälta maten som kan lämna dig känslan dränerade och omotiverad. Ett sätt att minska risken för att detta händer är att äta en mindre lunch som är mycket protein och lägre i kolhydrater. Kolhydrater kan orsaka svängningar i blodsockernivån som kan främja trötthet. Det är också viktigt att undvika problem med läsk och koffein.
3.
Vad är några andra sätt att bekämpa eftermiddag trötthet och utmattning? Det första som om du har detta symtom ofta är att utesluta medicinska orsaker. Tar du mediciner som kan bidra till problemet? Några vanliga mediciner som kan orsaka sömnighet och trötthet är antihistaminer, ångestdämpande läkemedel, mediciner smärta, och vissa typer av piller blodtryck. Om du är på några mediciner, fråga din läkare om de kan bidra till din eftermiddag lågkonjunktur. Det är också viktigt att utesluta sjukdomar som hypotyreos eller anemi som kan göras genom blodprov.
4.
När du vet det finns ingen medicinsk orsak till din eftermiddag energi lågkonjunktur, prova några av dessa enkla lösningar. Efter att ha ätit en lätt, hög proteinhalt lunch, gå på en rask, tio minuters promenad. Den starka rörelse kan bidra till att jumpstart din energi för eftermiddagen kommande arbetet. När du är tillbaka på kontoret, öppna fönstren och låta solen skina in Light hjälper till att höja humöret och öka motivationen. Prova poppar en bit socker-fri, pepparmint tuggummi i munnen för att tugga hela eftermiddagen. Den Minty kommer frisk smak hjälpa till att hålla dig vaken.
5.
Om du upplever regelbundna eftermiddag trötthet, försök att schemalägga mest utmanande och viktiga uppgifter för de timmar före lunch. Spara dina mindre kritiska uppgifter för eftermiddag. Granska även ditt sovande schema och se till att du får minst sju timmars sömn per natt. Om det behövs, föra dagbok sömn för att få en bättre förståelse för dina sömnvanor.
6.
Låt inte timmar efter lunch vara icke-produktiva på grund av eftermiddagen trötthet. Gör de ändringar som krävs för att göra din eftermiddagarna så givande som din morgon kära.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan förstå om du är försenad till din stelkrampsförstärkare skott

Relaterade artiklar


 • om ultraljud
 • vad är det bästa sättet att räta ut håret?
 • Hur slår håret grått?
 • negativa effekter av hormonersättning
 • vad är den verkliga punkten av andning?
 • Hur utvecklas magsår?
 • appendix problem symptom
 • vanliga symtom på graviditet
 • hur man kan öka min spermier med vitaminer
 • hur man kan minska biverkningarna av prostaglandiner hämmare med mineraler för kvinnor med endometrios
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com