hur man kan bli av med hudbristningar snabb för män

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-25
Bristningar förekommer på både män och kvinnor. Medan kvinnor kan drabbas av bristningar under graviditeten, både män och kvinnor får ofta hudbristningar under hela deras liv. Bristningar uppstå efter perioder av snabb tillväxt. De får hända efter en tillväxt spurt, viktökning eller snabb muskeltillväxt. Lyckligtvis finns behandlingar som kan bli av med hudbristningar för män. Många av de behandlingar fungerar snabbt

Du behöver:. .
Kemisk peeling
Laser behandling.
Microdermabrasion.
Retin-A krämer.
Hydroxisyror.
Scar behandling salvor.


1.
Prata med din hudläkare om kemisk peeling. Kemikalier appliceras på huden reagera med ytskikt för att bränna bort dem. När den översta skikt regenerera och läka, dina bristningar kommer att bli betydligt mindre märkbar. Generellt tar det en rad kemisk peeling, upprepas var några månader, för att helt bli av med hudbristningar.
2.
Få laserbehandling. Laserbehandlingar är de mest effektiva medlen för att bli av med hudbristningar. Laserljus bryter upp pigment och ärrvävnad i hudbristningar, hjälper eliminera dem. Dessutom stimulerar laserljus kollagenproduktionen så att din hud kommer att se jämnare i tonen liksom fastare och yngre.
3.
Tänk microdermabrasion. En mini sandblästra-typ anordning buffs bort översta lager på huden. Din hud kommer att vara rå och irriterad efter behandlingar men dina bristningar kommer att bli mindre synliga. Förutom att bli av med hudbristningar, främjar microdermabrasion en jämnare hudton och färre fina linjer.
4.
Se en hudläkare för ett recept för Retin-A. Retin-A krämer uppmuntra omsättning hud cell. Detta innebär att nya hudceller snabbare fram för att ersätta din gamla, ärrad hud celler. Du kan förvänta dig att se förbättringar i din hudbristningar inom ett par veckor om du använder krämen konsekvent.
5.
Använd hydroxisyror. Vissa rengöringsmedel, toner och hudkräm innehåller hydroxy syror. De syror stödet hudcell förnyelse så att din hud kommer att visas fräschare, yngre och mer även-tonad. Om du använder dessa produkter regelbundet kommer din hudbristningar blir mindre märkbar.
6.
Ansök ärr behandling salva till ditt hudbristningar. På egen hand fungerar ärr behandling salva inte mycket snabbt, men om de används tillsammans med andra behandlingar, kan det påskynda läkningsprocessen. Du kan hitta salvor ärr behandling i de flesta apotek. De är tillgängliga över disk samt innehåller vanligtvis lök utdraget.

Tips och varningar


 • vara flitiga i din behandling val. De flesta hudbristningar kräver upprepade behandlingar att helt eliminera dem.
 • Gå inte ut i solen medan du behandlar dina hudbristningar. Solens strålar skadar huden och fördröja läkningsprocessen.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:Hur man sköter om färgade linser

  Relaterade artiklar


 • hur man gör en cellprov mindre obekväm
 • hur du får ditt gym väska redo för vintern
 • hur man kan förbättra ditt minne
 • hur man ska behandla svängningar premenopause humör
 • hur du kan hjälpa ditt barn genom tandsprickning
 • medicinska riskerna med rökning
 • hur platsen de 5 varningstecknen han kan vara farligt för dig
 • hur man använder datum för befruktning för att beräkna förfallodagar
 • vad som orsakar matsmältningsbesvär?
 • Hur man blir en anonym äggdonator
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com