hur man kan slå endometrios 01 - förstå orsakerna

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-04-02
under den sista etappen av menstruationscykeln, normalt ett skikt av endometrios foder på insidan av livmodern är utvisas som kallas menstruation blod, men i stället några av endometrios vävnader växer någonstans i kroppen som orsakar endometrios. De reagerar också hormon signaler av den månatliga menstruationscykeln, bygga upp vävnad, bryta och att avskaffa den genom menstruation. I denna artikel kommer vi att diskutera vad som orsakar endometrios. I själva verket är orsaken till endometrios inte känt, men det finns några förslag och teorier.
1.
1. Retrograd menstruation
retrograd menstruation teori föreslår att under menstruationen blodet flyter bakåt istället för utåt orsakar menstruationsblodet att gå igenom äggledarna till bäcken och bukhåla, vilket resulterar i blod bädda på utsidan av livmodern i andra vävnader och organ som orsakar endometrios.
2.
2. Försvagning av immunförsvaret
Normalt immunförsvaret förstör livmoderslemhinnan celler som finns utanför livmodern. Om immunförsvaret är försvagat och inte längre fungerar normalt, kommer den att göra det möjligt för endometriecancer celler som skjulet för att fästa och växa på andra ställen i kroppen.
3.
3. Stress och känsla
Under stress och känslor, binjurarna producera kortisol som påverkar funktionen hos kroppens att rena gifter som leder till att stimulera tillväxten av endometrios.
4.
4 . Embryonala teori
Denna teori under fosterstadiet, vissa livmoderslemhinnan celler som normalt växer i livmodern istället utvecklas i buken.
5.
5. Hormonell obalans
Endometrios händer under reproduktiva år för kvinnor när östrogen och progesteron är mest aktiva. I varje skede av menstruationscykeln, östrogen och progesteron måste vara balanserade för kvinnor att bli gravida. Varje obalans av hormoner under menstruationscykeln orsakerna konvertering av östrogen till dålig östrogen och överproduktion av prostaglandin som orsakar livmoderhalsen att avtalet leder inte att undvika i menstruationen, vilket orsakar mensvärk och endometrios. Näringsbrist är också en av orsakerna till hormonell obalans.
6.
6. Ärftliga
Endometrios kan genetik passerar från generation till generation eller det kan bero på genetiska fel, vilket en del kvinnor att bli mer benägna än andra att utveckla sjukdomen. Studie visar att kvinnor är 5 gånger större risk att utveckla endometrios om hennes syster har det. Det är klokt för dessa kvinnor att få barn i tidig reproduktiv ålder.
7.
7. Giftfri miljö
Studie visar att utsätta vår kropp för att gifter som finns i bekämpningsmedel och vissa skadliga avfallsprodukter kan ha vissa hormonella och kemiska påverkan som orsakar aktivering av endometrios vid menstruationscykeln vilket resulterar i allt fler av endo-vävnad till onormala område i vår kropp.
8.
8. Xenoestrogen
Samverkan mellan vår kropp med vissa kemikalier orsakar en störning av kroppens hormoner som följd av överproduktion av östrogen omställning till xenoestrogen att stimulera tillväxten av endometrios.
9.

9. Sex under menstruationen.
Samlag under menstruation orsakar endometrios vävnad att resa i äggledarna sedan i äggstocken resulterar i utveckling av ovariellt endometrios.
10.
Eftersom endometrios är behandlingsbar och hanterbart för naturläkemedel och self help naturligtvis, om du har endometroisis, titta på den ljusa sidan.

Jag hoppas att denna information kommer att hjälpa. Om du behöver mer information eller råd försäkring kan du följa min artikel serien i detta ärende på min hemsida på:
http://medicaladvisorjournals. blogspot. com
http://endometriosisa. blogspot. com /


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan förstå tre medicinska tillstånd som kan orsaka glömska

Relaterade artiklar


 • Vad är Adipex?
 • om äggledaroperation återföringar
 • om andningsfrekvensen
 • hur man arbetar nattskift få sömn och undvika sömnlöshet
 • hur man undviker en kall förebyggande tips
 • hur man undviker att fånga en förkylning
 • bästa Lamaze klasserna i NYC
 • hur man kan bli av PMS
 • könsval fruar historier
 • hur man undviker bakterier på sjukhus och läkarmottagningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com