hur man kan slå endometrios 02 - förstå symtom

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-02
Som vi nämnde i tidigare artiklar, under sista skedet av menstruationscykeln, normalt ett lager av endometrios foder på insidan av livmodern är utvisas, växa kallas menstruation blod men istället några av de endometrios vävnader någonstans i kroppen som orsakar endometrios. Endometrios reagerar också på hormon signaler av den månatliga menstruationscykeln, bygga upp vävnad, bryta och att avskaffa den genom menstruation. I den här artikeln kommer vi att diskutera symptomen på endometrios. Det finns många symptom orsakade av endometrios.
1.
1. Svår period smärta
det normalt händer med överproduktion av prostaglandiner och leukotrient orsakar livmoderhalsen att ingå avtal som leder till ingen flykt för menstruation.
2.
2. Svårt att bli gravid
Om cysta presenteras i äggstocken, kommer det att reagera på hormon förändringar i menstruationscykeln orsakar cystor för att få stora varje månad blockerar den normala funktionen i äggstockarna som leder till infertilitet
3.
3. Smärta under sex
Om endometrosis inträffar i den region som stimuleras under sex det kan orsaka överdriven smärta, såsom uterosacral ligament och cervic region
4.
4. Smärta lyfta för att jaga i slutet av perioden.
Endometrios ligger någon annanstans än i livmodern spricker under menstruationen. Eftersom blodet inte kan försvinna, retents det i vår kropp orsakar skador på organ eller någon del av kroppen som är värd för endometrios leder till svår smärta mot slutet av perioden.
5.
5. Förstoppning
Förstoppning orsakas av livmoder implantat eller vidhäftning är knuten till de organ i utsöndringen. Det gör det mycket smärtsamt att kissa och bajsa.
6.
6. Premenstruella symptom
premenstruellt symtom definieras att ha mensvärk innan och under menstruationscykeln. Om smärtan är svårare än tidigare än det kan orsakas av livmoder implantat eller vidhäftning till mer känsliga områden.
7.
7. Tung period
tung period är antingen orsakade av menorragi eller endometrios. Alla kvinnor som aldrig har erfarenhet tung period innan, den plötsliga förändringen av tunga period kan orsakas av sprängas sönder av endometrial foder inbäddade i det inre livmoderväggen.
8.
8 . Irritable bowel syndrome
Kvinnor med endometrios i tarmen regionen har ofta mag-och tarmsymtom, speciellt under menstruationscykeln. Tarmsymtom kan hänföras till irriterad tarm symtom eller som orsakas av intestinal engagemang från endometrios.
9.
9. Smärta i ena sidan av bäcken
smärta på ena sidan av bäcken under menstruationscykeln kan orsakas av livmoder implantat eller vidhäftning till den sidan av bäcken
10.
Eftersom endometrios är behandlingsbar och hanterbart för naturläkemedel och en självhjälpsgrupper naturligtvis, om du har endometroisis, titta på den ljusa sidan.

Jag hoppas att denna information kommer att hjälpa. Om du behöver mer information eller råd försäkring kan du följa min artikel serien i detta ärende på min hemsida på:
http://medicaladvisorjournals. blogspot. com
http://lifeanddisabitityinsuranceunderwriter. blogspot. com/


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan slå endometrios 01 - förstå orsakerna

Relaterade artiklar


 • hur att hantera flera recept
 • hur man kan förstå tre medicinska tillstånd som kan orsaka glömska
 • hur du håller ditt barn friska under vintern
 • hur man håller menstruationskramper under kontroll
 • hur man kan hantera en allvarlig sjukdom
 • behandla akne hos män
 • hur att hålla sig frisk och spara pengar
 • hur påverkar missbruk tonåring beteende?
 • starta ett företag kurort
 • hur man kan spara ditt barns navelsträngsblod
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com