hur man kan slå endometrios 03 - förstå hur det påverkar kvinnors liv

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-04-03
Som vi nämnde i tidigare artiklar, under den sista etappen av menstruationscykeln normalt ett skikt av endometrios foder på insidan av livmodern är utvisas, växa kallas menstruation blod men istället några av endometrios vävnader någonstans i kroppen som orsakar endometrios. Endometrios reagerar också på hormonella signaler av den månatliga menstruationscykeln, bygga upp vävnad, bryta och att avskaffa den genom menstruation. I denna artikel kommer vi att diskutera hur endometrios påverkar kvinnors liv.
1.
1. Svårigheter i arbetet
Kvinnor med endometrios i vissa regioner av kroppen lider av smärta i minst flera dagar i en månad strax före och under menstruationen orsakar förlust av produktiv verksamhet samt minskar risken för avancemang. Medarbetare som har att täcka hennes arbete utan att förstå symtom på endometrios kommer sannolikt bli indignerad resulterar i känslomässiga depression. Studien visar att endometrios orsakar 41% av kvinnorna att ge upp eller förlora sina jobb på grund av sjukdom.
2.
2. Svårigheter i personlig relation
kvinnor som lider av endometrios kan känna omfattande smärta vid samlag. Om sjukdomen inte diagnostiseras, kan hon anklagas för att vara kylig eller neurotiska orsakar svårigheter i personliga relationer som leder till förstörelse av äktenskap samt öka risken för depression och andra sjukdomar.
3.

3. Infertilitet
I allmänhet, kvinnor med endometrios har svårare att bli gravid än andra kvinnor. Kvinnor med måttlig till svår fas av endometrios tenderar att ha svårare att bli gravida än kvinnor med minimala till lindriga stadiet av endometrios. Om kvinnan lever i en kultur där hon definieras av hennes förmåga att producera barn, kan det leda till social stigmatisering.
4.
4. Störningar i det sociala livet Kvinnor
med svår smärta som en följd av endometrios kan intrång i det sociala livet, som familj evenemang, sociala aktiviteter och resor strax före och under menstruationen.
5.

5. Emotionell depression
Kvinna med endometrios som inte kan kontrollera hennes symtom kan orsaka missförstånd i familjen och arbetsplatsen leder till depression. Utan stöd från familj och vänner hon kan uppleva känslor av isolering också.
6.
6. Frustration
förståelse inte endometrios kan orsaka känslor av förvirring och förlägenhet om sjukdomen leder till irritation.
7.
Eftersom endometrios är behandlingsbar och hanterbart för naturläkemedel och self help kurs, Om du har endometroisis, titta på den ljusa sidan.


Jag hoppas att denna information kommer att hjälpa. Om du behöver mer information eller råd försäkring kan du följa min artikel serien i detta ärende på min hemsida på:
http://medicaladvisorjournals. blogspot. com
http://lifeanddisabitityinsuranceunderwriter. blogspot. com/


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan slå endometrios 02 - förstå symtom

Relaterade artiklar


 • hur man kan spara ditt barn från att bli alltför förstoppad
 • hur att förstå hur fetma påverkar erektil dysfunktion
 • hur man kan bli av "objudna" svampen
 • hur veta om du kommer att kvalificera sig för sjukförsäkring i Virginia
 • hur man ska behandla svängningar premenopause humör
 • hur man andas djupt
 • om kön urval dieter
 • hur ska ett ägg givare
 • farorna med sojamjölkersättningen
 • hur man gör luften i ditt hem renare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com