hur man spola fettet borta

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-04-10
Få människor tycker om att bli överviktiga. Det har blivit en nyårsafton rituella upplösning: gå ner i vikt. Många böcker har publicerats om dieter som lovar att hjälpa människor förlora de extra pounds. Det finns också många böcker skrevs om hur du använder motion för att trimma midjemått. Den verkliga sanningen om viktminskning kan reduceras till en enkel ekvation: mängden kalorier som vidtagits skall vara lägre än det belopp brända kalorier. Spola fettet bort av med denna detox-diet som kombinerar viktminskning, motion och kropp avgiftning.

Du behöver:
dusch
. Vätskor.
Vatten.
Handduk.
Skål.
Peppermint olja.
Eukalyptusolja .
Sinus avsvällande.
Kryddad mat.
Luftfuktare.
Kuddar.


1.
Skriv ner en två-steg-plan som innefattar både minska kaloriintaget och öka antalet brända kalorier. Detta innebär vanligtvis att anta en diet. Det innebär också åtminstone räkna kaloriintaget. En vecka träningsprogram bör planeras som inkluderar träningsrutiner minst tre dagar per vecka. De två första veckorna bör ha ett dagligt intag av 1. 100 till 1. 200 kalorier. Kosten bör innehålla tranbärsjuice och grönsaker till varje måltid för att hjälpa till med avgiftning.
2.
Bestäm ett startdatum och hålla fast vid det. Det är viktigt eftersom många människor planerar att gå ner i vikt någon gång i framtiden ospecifika datum, men de får aldrig sätta en tidslinje.
3.
På startdagen, börja skriva ner antalet kalorier intas dagligen och ökningen bränna kalorier. Observera att ökningen i bränna kalorier behöver inte vara i kraftig motion. Ta en promenad under en lunchrast istället för att sitta bränner extra kalorier.
4.
Efter två veckor kan det dagliga intaget ökas till 1. 200 till 1. 500 kalorier, som fortfarande bör omfatta tranbär juice och grönsaker till varje måltid för avgiftning effekt. Håll dig till din plan, även om graden av viktminskning avtar. Kroppar justera vanligtvis till minskningen i kalorier genom att bränna dem effektivare. Därför, efter några inledande pounds försvinner når viktminskning en tablå. Kroppsvikt stabiliseras innan mer viktminskning har uppnåtts.
5.
Inse att en viktminskning plan är faktiskt ett engagemang för en ny livsstil. Den nya livsstil behöver inte vara dramatiskt annorlunda, men det behöver konsekvent funktionen nedsatt kaloriintaget och ökad kroppsrörelse, som bränner kalorier. Om de följs, kommer denna plan att leda till bättre hälsa, en ökad känsla av välbefinnande och en bättre syn på livet.

Tips och varningar


 • Low- kalori godis kan hjälpa negera uppmanar att äta hög kalori mat. Föra en logg över dina vikt, men se till att mäta det vid samma tid på dagen vid varje mätning eftersom vikten varierar under dagen.
 • flesta människor lider motgångar och splurge med en binge att äta. Inte ge upp din viktminskning plan på grund av en binge. Den övergripande strategin kommer fortfarande lyckas om den följs.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:allergiska symtom hos barn

  Relaterade artiklar


 • behandla akne hos män
 • hur man kan slå endometrios 03 - förstå hur det påverkar kvinnors liv
 • hur ska man kontroll över dina barns vård
 • hur du anpassar endometrios behandling
 • hur man köper och använder bilbarnstolar och boosters för barn i åldern 2 till och med
 • Hur prostatan arbete?
 • om Alzheimers stödgrupper i Maryland
 • Hur berätta om det är säkert att ge dina bilder vaccineringar
 • hur man blandar välling
 • graviditeten storlek per vecka
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com