botemedel för spelberoende

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-22
När finansiella tiderna blir svåra, skulle du tro att många människor skulle skära spelande ur sin livsstil för att spara pengar. Tyvärr är det dessa svåra tider som orsakar många spelberoende. Tanken på lättförtjänta pengar och hoppet om att slå jackpot bränsle endast detta destruktiva beteende. Det är inte länge innan spelberoende kan förlora sina hem och även deras familjer, allt för att en omgång chans och tur. Har dock med senaste fokus på frågan, många nya kurer och behandlingar för spelberoende blir tillgängliga.

Typer av Missbruk

Människor som är spelberoende är faktiskt går igenom en mer allvarlig underliggande problemet med impulskontroll. Detta innebär att även om spelare inser att deras handlingar förstör dem ekonomiskt och på annat sätt, ändå väljer spelbeteende över att sluta. Det finns två olika typer av spelberoende: de som spelar för risken, och de som spelar för utrymning. Risk spelare är beroende av den känsla som kommer med att sätta in alla på linjen. Spänningen av slumpen påverkar bokstavligen spelaren i belöning i hjärnan, ungefär som en sexuell klimax till en sexmissbrukare eller ett läkemedel träff till en narkoman. Den andra typen av spelberoende är Escape spelare. Dessa spelare blir spelberoende eftersom det ger dem att glömma sina problem, även om deras beteende bara orsakar nya.

Tecken

Det finns kontrollampa tecken på ett spelberoende. Den första är en hemlig finanser. Om din make försöker dölja din familjs ekonomiska situation eller poster bank från dig, kan det vara ett tecken på spelproblem. Ansamlingen av obetalda eller förfallna fakturor kan också vara ett tecken på att ett spelberoende är närvarande. En ökning av kreditkort, avlöningsdag lån, banklån och förskott utan anledning annat allvarligt tecken på att ett spelberoende har ökat. Det mest oroande tecken kan vara när värdesaker och smycken-även vigselringar-börjar försvinna utan förklaring. En spelberoende kan också försvinna under långa perioder vid alla tider på dygnet, kan bli introvert och anti-social, och kan också visa tecken på depression. En risk spelare även kan visa tecken på allt riskbeteende, såsom olaglig vadhållning, eftersom han blir uttråkad av riskerna med regelbundna casino spel.

Gamblers Anonymous

När spelberoende erkänna det finns ett problem, kan de börja arbeta för att bota beteende. Gamblers Anonymous är den första försvarslinjen i denna insats. Gamblers Anonymous är en organisation som bygger på samma princip som Anonyma Alkoholister som betonar stöd och avhållsamhet som vägen till frihet från sitt missbruk. Det finns Gamblers Anonymous möten i de flesta varje större stad, och många mindre städer i hela USA och internationellt (se Resurser nedan).

Beteendeterapi

För många spelberoende, gå Gamblers Anonymous möten är inte tyst nog att hjälp sparka spel vana. I dessa fall kan kognitiv beteendeterapi vara bra. Beteendeterapi fokuserar på att förändra den tankeprocess som leder missbrukaren att spela. Detta innebär veckovis sessioner om hur man ändrar beteendemönster och tankar i samband med spelberoende, från falska förhoppningar till de ekonomiska realiteterna. För fly spelare blir man missbrukare för att möta frågor i deras liv att de försökte fly från genom spel. När spelaren har ingen anledning att löpa från problem längre, det finns heller ingen anledning att fly in i spel.

Medicinering

Missbruk kan ofta nog ändra kemin i hjärnan. Dessa förändringar kan orsaka bipolär sjukdom, depression och till och med Attention Deficit Disorder (ADD). Alla dessa sjukdomar bränsle spelbeteende i en missbrukare. Utan behandling av dessa obalanser kan även dagliga beteendemönster rådgivning fungerar inte. Lägga stämningsstabiliserande och anti-depressiva till spelberoende "behandlingsplaner kan hjälpa behandla andra sjukdomar som kan bidra till beteendet problemet i första hand. Med dessa symtom under kontroll, många spelberoende har en bättre chans att bryta sig loss från missbruk.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:pediatriska sömnstörningar

Relaterade artiklar


 • Vad betyder blod i pall?
 • hur man kan stoppa över medicinera din förälder eller närstående
 • hur du sakta ner ditt liv
 • hur man får utanför
 • att brösten växer
 • Hur läker ett förskjutas fotled?
 • hur man ska behandla dov smärta
 • hur man identifierar ett piller
 • Så för att lindra benkramper under graviditeten
 • hur man ansöker parfym måttligt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com