det bra om tonårsgraviditeter

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-23
De negativa aspekterna av tonårsgraviditeter är verkligen många. En hel del information finns på de svårigheter som tonårsmammor. Det är viktigt att notera att det är moderskapet aspekt som är svår för tonåringar i motsats till de faktiska graviditeten. Ålder är bara en fråga när en graviditet uppstår. I själva verket, ur ett hälsoperspektiv, det finns många positiva saker om tonårsgraviditet som ofta går ignoreras

Graviditet

Så länge som en gravid kvinna har regelbundna kvalitetskontroller mödravård, är hennes ålder sällan en fråga när det gäller graviditet. Enligt C. Makinson, författare till "hälsokonsekvenserna av Teenage Fertilitet," Statistiken visar att kvinnor äldre än 15 inför samma risker under graviditet, eftersom kvinnor i deras 20s och 30s. Några ytterligare risker för flickor yngre än 15 är ofta relaterade till dålig hälsa och sjukvård. Kvinnor i utvecklingsländer, särskilt de med hög befolkning, blir ofta gravid i tonåren med små eller inga samhälleliga konsekvenser.

Recovery

Återställningen samband med graviditet kan vara betydligt med hjälp av ungdomar. En 18-årig är mer sannolikt att återhämta sig snabbt från att föda än en 40-åring. Detta är delvis ett samband med befintliga medicinska tillstånd och förlossningsrelaterade komplikationer. Yngre kvinnor är mindre benägna att ha redan existerande medicinska tillstånd som ökar risken för graviditet, och därefter de upplever färre komplikationer från graviditeten och förlossningen själv.

Energi

yngre personer tenderar att ha högre energinivåer än äldre folk. Detta kan positivt påverka stämningen i en mor-till-vara och skapa en mer glädjefylld upplevelse. Graviditet är svårt för alla kvinnor, och har en positiv, energisk perspektiv kan vara en tillgång under prenatal och postnatal vård.

Body Rebound

I likhet med den potentiella nyttan av ungdomar i medicinsk återhämtning, tonåringar är mer benägna att återvända till sin före graviditeten organ. Detta har psykologiska, sociala och hälsomässiga konsekvenser. Övervikt, särskilt efter förlossningen, kan ha en negativ effekt på en ny mamma psyke. Vissa stress lindras när en kroppen snabbt och enkelt återvänder till det normala.

tonårsmammor "Potentiella tonårsmammor har fött barn som blev kungarna, poeter, industri mavens och även USA: s president Barack Obama. För stödjande rådgivning för tonårsmammor, besök http://www. baby-place. com/teen_parents. php

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan förebygga och behandla astma

Relaterade artiklar


 • hur man ska leva till 100
 • Hur påverkar trötthet en gravid kvinna?
 • hur man kan avta av Topamax
 • hur man kan förbättra ditt minne
 • negativa effekter av hormonersättning
 • Hur klarar män med håravfall?
 • hur man undviker att gifta sig med fel person
 • om hemtjänst anläggningar
 • hur har mer tid för dig själv
 • om barnet förkylningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com