gemensamma äktenskap problem

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-23
Varje äktenskap är unikt och har sin egen uppsättning av problem men det finns de frågor som plågar de flesta, om inte alla, gifta par. När ett par partners upp och börjar ett liv tillsammans båda makarna måste vara beredd, ibland, att kompromissa och åtminstone lyssna på den andra personens synvinkel. Om ett par inte kan lösa dessa frågor då de blir föremål för äktenskapsrådgivning eftersom gåtor kan nysta ett äktenskap

Du behöver:. .
Toys
Tyg.
Baby böcker.
Skallror.
Stereo.

Barn

bestämmer när, och om, du kommer att skaffa barn är något ett par bör få kvadrat bort innan de säger "jag gör. "Men även om ett par inte gemensamt komma överens om en plan, ibland det ena eller det andra partnern ändrar sig. Om hustrun beslutar att hon är döende att få ett barn efter överens om att inte, och kan inte talat ur det, hon måste fundera ut ett sätt att lösa detta med sin make. Hon måste kommunicera med sin man istället för att bli sur och tillbaka. Om paret slutändan inte kan komma överens i denna fråga kan det mycket väl vara slutet för deras äktenskap. Om kvinnan går framåt och blir gravid utan att hennes man är ombord det kunde ha ett riskabelt utfall.

Pengar

Pengar kan vara ett mycket jobbigt område. Prata om dina pengar och hur du hanterar det. Räkna ut ett system. Gå till en finansiell planerare vid behov. Om du inte kan få på samma sida om din ekonomi, kan ert äktenskap vara dömd och ni båda kan komma ut av relationen i en svår ekonomisk situation.

Disciplinnämnden Taktik

Ett par bör enas om hur disciplin sina barn. Försök att komma överens med din make om hur du ska hantera disciplin innan du faktiskt behöver göra någon disciplinerande. Detta bör diskuteras på skjuts hem från födseln centrum eller ännu bättre, innan ditt barn föds. Om din man inleder en disciplinär taktik som du inte gillar berätta så men inte i närvaro av dina barn. Mannen borde göra samma sak om han inte godkänna hans hustrus tekniker. Argumenterar framför barnen om det korrekta sättet att gå kommer att låta dem veta att deras föräldrar inte är en enad front och, naturligtvis, kommer de att använda det mot dig. Barn har en verklig talang för att dra fördel av sina föräldrars svagheter och disharmoni.

Religion

För vissa par är religion irrelevant, medan med andra är det en mycket viktig aspekt av sina liv och sina barn. Räta ut det här innan du säger "jag", för om du inte, du kommer att ha ett stort problem på händerna. Vissa människor är överens om att konvertera innan vigseln. Vid den tidpunkt då barnen anländer, måste föräldrarna på något sätt har nått en överenskommelse om vilken typ, om några, religiös undervisning deras barn kommer att få. Om modern är katolik och pappan är protestant kanske de kan växla mellan kyrkorna.

svärföräldrar

Om en svärmor är alltför investeras i sitt barns äktenskap resultatet förmodligen inte kommer att bli bra. När mödrar eller fäder-in-law över gränsen och lägga sig i deras barns äktenskap kan det skapa stora problem i äktenskapet och för den utvidgade familjen.

Styvbarn

Om du gifter dig en person med färdiga familj, du kommer att bli en automatisk styvmor eller styvfar, med många av de ansvarsområden föräldraskap, även om du aldrig har varit en förälder och inte har en aning om vad du gör. När du har egna barn, kan detta lerig ytterligare vatten eftersom styvbarn kan uppfatta dina barn mycket som de gör du-som en inkräktare. Du kan inte skylla på barnen att känna sig utelämnade eller skjutas åt sidan i denna typ av situation. Du och din make /maka och barn, och eventuellt även frånskilda make, behöver prata ut. Om du funderar gifta sig med någon med barn, ta detta på allvar. Det kan ha ett större inverkan på ditt liv än du kan föreställa dig.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:det bra om tonårsgraviditeter

Relaterade artiklar


 • Vilken roll i ett samhälle barnmorska i Storbritannien?
 • Hur man vet om leksaker är säkra
 • hur man ska gå in i arbetsmarknaden
 • om fibroid blödning
 • Hur berätta om du har köldskador eller frost nafsa
 • betydelsen av prenatal vitaminer under graviditeten
 • hur man har ett friskt immunsystem
 • om svanskotan
 • naturläkemedel mot spermier
 • Hur sker underarmen tendinit?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com