hur du hittar den bästa endometrios självhjälp program

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-01
Endometrios är en kronisk sjukdom som drabbar mer än 5 miljoner kvinnor mellan 20-40 år gamla åldersgrupp enbart i USA och ökar snabbt i världen befolkning, särskilt i Asien. Den orsakas av miljögifter, ohälsosam kost, och de senaste ekonomiska välstånd. Under menstruation är menstruella foder på insidan av livmodern utvisade kallas menstruation blod men istället några av endometrios vävnader växer någon annanstans i kroppen orsakar endometrios.
Här är några viktiga förutsättningar för att hitta den bästa endometrios självhjälp programmet.
1.
1. Kvalificering av författaren
Eftersom konventionell behandling har viss framgång vid behandling av endometrios men utan några biverkningar blir kvalificering av författaren betydelse. Det inte bara ger dig självförtroendet att följa programmet, men också låter dig veta att författaren också förstår den konventionella behandlingen och dess biverkningar. Jag föredrar själv personer med omfattande erfarenheter inom områden av kost och har arbetat i åratal med konventionella läkemedel och som specialiserat sig på endometrios som dietist, leg sjuksköterska som specialiserat sig på kosttillskott, och alternativ medicin.
2.
2. Program skrivna måste sällade behandling
Programmet bör sällade författaren avsikter. Hur exakt kommer programmet att bidra?
Hur lång tid tar det? Vilka typer av behandling får du??
3.
3. Detaljer för diagnos
Programmet måste också sällade varje symptom och orsaker. Eftersom varje kvinna erfarenheter endometrios unikt, måste behandlingen också vara utformade specifikt och unikt för var och en av dem
4.
4. Exakt dosering måste ges
flesta endometrios hälsorelaterade webbplatser endast ge allmän information och för utbildningsändamål, är det svårt att hitta någon av dem med specifika dosering av behandling. För avlönad självhjälp program, bör det ge exakt hur mycket du ska ta och när är bästa tiden att ta dem.
5.
5. Får inte ändra mycket av levande stil i tidigt skede
starta ett nytt program är inte lätt. Vissa självhjälp program kräver att du ändrar din diet eller livsstil helt, detta är en no-no för en självhjälpsgrupper program. Eftersom vår kropp behöver tid att anpassa sig för eventuella ändringar i kosten, tvärt ändra din kost kan göra mer skada än nytta. Det bästa programmet ska vara ett som gör att du förstår hur förändringen kommer att göra i att behandla din sjukdom och ge dig tid att uppnå detta mål långsamt.
6.
6. Diet måste ingå i behandlingsprogrammet
Använda näringstillskott eller örter är till hjälp vid behandling endometrios. Utan dagliga intaget av hälsosam mat, kanske programmet inte fungerar effektivt och den tid som krävs för behandling kan ta längre tid.
7.
7. Biverkningar måste tas upp i behandling
Vissa örter kan ha vissa lindriga biverkningar, om de tas i stora doser eller för en förlängning tid. Det bästa självhjälp program bör även omfatta det också.
8.
8. Given tidpunkt längd för förbättringar
kosttillskott och örter kan behöva tid att få effekt, men du kommer att känna förbättring inom några dagars behandling. Författaren bör kunna säga.
9.
9. Program ska skrivas på dagligen engelska och är begriplig för köparen
Programmet ska skrivas i förståelsen dagligen engelska, vill du inte ha en ordbok med dig varje gång du läser programmet. Tekniska och medicinska termen bör endast användas när det är nödvändigt.
10.
10. Återbetalningspolicy
Även med de bästa självhjälp program kan det inte fungera för alla kvinnor. Se till att du köper från en som har varit i branschen i många år, med bra rykte och erbjuder minst 8 veckor återbetalning garanteras.
11.
Jag hoppas att denna information kommer att hjälpa och lycka till på behandlingen.

Endometrios är behandlingsbar och hanterbart för naturläkemedel och en självhjälpsgrupper kurs, om du har endometroisis, titta på den ljusa sidan. För bästa endometrios behandling besök

http://bestendometriosistreatment. blogspot. com /


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur att hålla sig frisk som reser på semester

Relaterade artiklar


 • hur man ska gå in i arbetsmarknaden
 • hur man kan sänka blodtrycket natrually
 • hur är kistor gjorda?
 • Hur utvecklas ett springmask infektion?
 • Hur graviditet vener orsaka åderbråck?
 • hur man förbereder kroppen för graviditet
 • hur man handskas med barnfetma
 • farorna med sojamjölkersättningen
 • klamydia och ryggsmärta
 • hur man kan hjälpa en tonåring att sluta röka och dricka
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com