hur du hittar den bästa manlig fertilitet självhjälp program

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-05
Barnlöshet är ett utbrett problem, det påverkar mer än 5 miljoner gifta par som är i fertil ålder bara i USA som orsakas av miljögifter, ohälsosam kost, fysisk och emotionell stress. Medan infertilitet tillskrivs ofta kvinnor i själva verket manlig infertilitet är stod för över 40 procent av det problem som orsakas av lågt spermieantal, minskande spermier rörlighet och andra problem. Många par är frustrerade med konventionell behandling eftersom de inte hade någon framgång så de kanske vill söka hjälp från annat läkemedel. Här är några tips som kan hjälpa dig att hitta det bästa jag programmet hjälpa fertiliteten

Du behöver:. . .
Tålamod


en
I. Det självhjälp programmet
1. Kvalificering
Kvalificering av författaren är mycket viktigt, kan det hjälpa dig att öka förtroendet för programmet. Jag personligen vilja ha en författare som har jobbat i många år i den konventionella medicinen området obstetrik, infertilitet och hade ägnat sin tid och erfarenhet för att förbättra manlig fertilitet i alternativ medicin, såsom MD, RN och dietister.
2.
2. Fastställa orsakerna
Det finns många orsaker till fertilitet, men självhjälp programmet skall omfatta minst orsakerna till de vanligaste problemen. Detta inkluderar lågt spermieantal, minskade spermierörlighet, avvikande spermiemorfologi, samt fysisk och emotionell påverkan.
3.
3. Hur programmet kommer att hjälpa dig att öka chansen för fertilitet
självhjälp program skall också behandla frågan hur man kommer att hjälpa dig att öka chansen att fertilitet beroende på orsakerna till infertilitet, till exempel hur det kommer att förbättra spermieantalet , hur man ökar den spermiernas rörlighet, etc.
4.
4. Typer av alternativ medicin som används
Alla kosttillskott och örter som används måste tydligt ange sina funktioner, effekter och ingredienser, om möjligt, och hur deras funktioner och effekter kommer att bidra till att förbättra chansen för fertilitet.
5.
5. Effekter av varje typ av alternativ medicin
Varje alternativ medicin måste sätta fingret på vad organ i kroppen det hjälper och vilka effekter det kommer att hjälpa och hur det bidrar till att öka risken för fertiliteten som i kinesisk medicin, örter för att förbättra manliga fertilitet, kan örter behövas för att behandla lever, njure eller prostata beroende på diagnos.
6.
6. Precisera den bästa tiden för befruktning
självhjälp fertiliteten program tydligt skall ange dag och den tid som är bäst för din partner att få tänkt.
7.
7. Biverkningar av varje typ av medicin
Alternativ medicin används för att behandla infertilitet är säkert och med små eller inga biverkningar men självhjälp programmet bör framgå vilka biverkningar av varje medicin eftersom det alltid finns en chans att någon kan vara allergisk mot vissa typer av ingredienserna.
8.
8. Hur länge kommer du vara redo
Normalt tar det ungefär en månad för den alternativa medicinen fertilitet ska börja gälla och ge din kropp att justera på medicinen. Du kan i allmänhet känna av effekterna av medicinen i ett par dagar. Den självhjälp manlig fertilitet programmet bör kunna tala om när din kropp är redo.
9.
9. Hälsosam kost måste ingå i behandlingen
Oavsett hur stor den självhjälp programmet, utan sakta förändras kost några av läkemedlet kan slösas bort vilket minskar effekten av läkemedlet.
10.
10. Återbetalningspolicy
det viktigt att du köper egen programmet hjälpa fertiliteten med ett välkänt företag och erbjuder minst en 8 veckors garanterad återbetalning.
11.
II. Din Del
Eftersom det inte finns någon användning även med en bästa självhjälpsorganisationer fertilitet programmet utan bidrag från din sida. Om du fortsätter att ignorera rekommendationerna från programmet, till exempel för mycket dricka, och äta mat som orsakar problemet från det första finns det ingen mening med att starta ett program.
12.
Tålamod och uthållighet
Alternativ medicin kan hjälpa, men det behöver tid att få effekt. Normalt tar det minst en månad för kroppen att göra sig redo. Du kan bli ombedd att ändra din kost långsamt och träna beroende på vilken typ av behandling.
Eftersom manlig fertilitet är behandlingsbar, ha tålamod om du väljer alternativ medicin för behandling.
Http://thebestmalefertilityguide . blogspot. com /


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man hittar en billig recept

Relaterade artiklar


 • Hur utvecklar åderbråck?
 • om sulfiter
 • vad är metylparaben?
 • hur du be din gynekolog frågor inför hysterektomi
 • hur man kan stoppa kronisk näsblod
 • hur man försäkra ren inomhusluft
 • om pulsmätare
 • Hur sluta röka för gott
 • Vilken roll i ett samhälle barnmorska i Storbritannien?
 • vad är en 3D ultraljud?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com