hur kan man få ett barn med astma

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-18
Astma är en sjukdom andas för att effekterna av ett stort antal människor i USA och antalet växer ständigt vara riskfaktorerna, såsom miljöfaktorer, fetma och mer, växa. Många kan tro att som diagnostiseras med astma är en dödsdom, utan som någon som har levt med astma i 24 år och har två barn med astma, har jag lärt mig att det är lätt att leva ett normalt liv och "andas" lättare .
1.
Det är ganska enkelt, men om ditt barns läkare ordinerar något, följ din läkares ordination. Det är lätt att göra planer och glömma att ditt barn behöver sin medicin, men i enlighet därmed. När du packar skötväskan, bland annat medicin, inhalator, aero kammare och vad du barn behöver.
2.
Se ett astma specialist minst en gång om året. Kontrollera att du har en lista över ditt barns nuvarande medicinering och up-to-date lungröntgen. Det är alltid tryggt att ha en expert säger att du gör rätt saker eller att justera mediciner som behövs.
3.
Var snäll mot din läkare och deras sköterskor. När du har barn med astma, får de sjukt mycket! Det blir tröttsamt att behöva ringa läkaren och vänta på doktorn, men dessa är de människor som kommer att hjälpa dig så inte tar din rädsla och frustration på dem.
4.
Höj sina sängar , städa sina rum ofta och använd luftfuktare. Vi har luftfuktare i alla våra barnens rum eftersom det bara gör andningen lättare att göra. Rengöring sina rum regelbundet också hjälper till att eliminera bakterier och annat skräp som skapar inomhusbruk allergiska problem. Köp ett vakuum som tillverkats för att avlägsna allergener, som en Dyson.
5.
Se till att du vidtar försiktighetsåtgärder, som att undvika rökning platser och få influensa skott. Var rent i det egna hemmet också och se till att dina barn är att tvätta sina händer och inte sprida bakterierna. Detta är sunt förnuft för att undvika sjukdom, men det är ännu viktigare för en astmatiker, eftersom även en enkel förkylning kan förvandlas till något allvarligt för dem.
6.
Vänta på husdjur. Hundar och katter kan orsaka stora allergier och deras ilska kan leda till astmaanfall. Jag säger inte att aldrig få ett husdjur, vänta bara tills ditt barn är äldre och du ser hur de gör när de är runt djuren.
7.
Låt inte astma vara en dödsdom. Som diagnostiseras med astma, betyder inte att ditt barn inte kommer att ha ett normalt liv. De kan fortfarande idrotta, springa runt på gården och allt annat "normalt" barn gör. Inte hindrar detta, omfamna det och bara har sina akuta inhalator till hands.
8.
Leva ditt liv. Så många saker kan triggers för astmaanfall och det finns inget läskigare än när din lilla på kan inte andas, men ta ett andetag och försöka leva som vanligt om ett liv som möjligt.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man lyckas i livet

Relaterade artiklar


 • vad är DHT?
 • hur man rengör ditt badrum
 • bästa medicinska webbsajter
 • Hur att undvika onödiga medicinska tester på läkarmottagning eller sjukhus
 • gör första hjälpen kit för hemmet
 • allergi och influensaliknande symtom
 • hur man undviker bakterier och förbli frisk
 • hur man bestämmer hur lång du ska
 • om pediatrisk sjukgymnastik
 • om traditionella surrogatmödrar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com