hur kan utöva utan att spendera pengar

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-09
Du behöver inte köpa dyr utrustning för att komma i form

Du behöver:.
Musikkälla
. Sturdy stickade tröjor.


1.
Först hittar jag några av mina favoritlåtar. Jag lyssnar på min iPod, CD eller min musiknerladdning på min dator. Jag använder snabba och långsamma låtar.
2.
Jag skissade på en gångväg i mitt hus. Min vandringsled är runt mitt vardagsrum och in i mitt kök, runt min köksö, och tillbaka till vardagsrummet. Så att du kan utöva även på vintern. Inga ursäkter på grund av kallt väder.
3.
Ibland kan jag utöva en tid längd och ibland jag räkna mina steg. Jag sätter på min musik och börja gå. Om jag utövar en halv timme jag titta på klockan. Om jag utövar ett visst antal steg, räknar jag mina steg i min gångväg och hålla reda på hur många gånger jag går runt min gångväg.
4.
På fartfyllda låtar jag brukar försöka och gå fortare eller göra en långsam joggingtur. När en långsam tempo låt spelas jag sakta ner min takt och hämta andan.
5.
Jag kollade med min läkare innan jag började min träningsprogram. Jag börjar också sakta ut och avsluta mitt utöva rutin långsam.
6.
Jag också titta på vad jag äter och klippa ut min sötsaker och läsk och ersätta dem med frukt och vatten.

tips och varningar


 • Under min promenad rutin jag också lägga till olika rörelser. Ibland kan jag kommer att springa på stället, gör jumping jacks, gå baklänges ett par steg eller steg åt sidan. Allt som håller dig att flytta är stor! Ibland kan jag kommer till och med titta på en TV-show, men jag tycker Jag tycker om att utöva mer med musik.
 • alltid kontrollera med din läkare innan du påbörjar ett träningsprogram.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan minska din påverkan pt.

  Relaterade artiklar


 • hur man lindra halsont
 • hur man kan bryta smärtsamma vanor
 • Hur klarar män med håravfall?
 • vad är ett kolon?
 • hur man ganska upp en finne
 • hur man undviker vissa läkemedel om du har högt blodtryck
 • hur man köper kontaktlinser online
 • hur man ska behandla resistenta huvudlöss
 • hur företaget benen
 • rytm metod preventivmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com