hur man blir lycklig

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-15
Många människor är ganska olyckliga i livet eftersom det finns så få saker som de gillar att göra. Märkligt nog är varenda sak som kan göras uppskattas av någon. Kanske du hatar klippning tånaglarna eller kör till jobbet. Kanske ni hatar balett och kvinnor hatar fotboll. Det finns människor där ute som tycker om alla dessa saker. Nyckeln till mer lycka redan finns i ditt huvud, och du behöver bara hitta den.

Barn är alltid glad. Varför? Eftersom att vara lycklig är enkel. Vuxna förbise enkelhet i allt. Försöker alltid att gå runt sin armbåge för att komma till sina tummar. Sluta tänka på alla de komplicerade uppgifter i samband med det ansvar som vuxen och ta lärdom av ett barn. Bara koppla av och följa mina enkla steg lycka

Du behöver:.
Ingenting
Inte ett dugg.


1.
Förstå och utvärdera den egna förmågan. I det gäller balett, måste du inse att detta är mycket mer än att titta på kvinnor och (främst) homosexuella män dansa! Om du försöker tänka dig att göra det, eller det arbete det skulle ta för dig att göra det, kan du se att dessa är mer än dansare. Precis som en erfaren quarterback är dessa personer som har tränat hela sitt liv för att göra vad de gör. Om du ändrar ditt perspektiv, kan du bara se saker i ett mjukare ljus.

Återigen, barn är alltid i fruktan för människor som kan göra saker de inte kan, varför har vi glömt detta koncept? Varför är en person som kan hoppa otroligt hög med ben i en perfekt pekade split samtidigt som man gör snurrar inte inspirerande någon vördnad inom oss? Är vi för blaserade? Vad är utsliten? Jade? Rocks? Glöm inte att du kan ändra formen på jade, tälja den till vad du vill. Tänka annorlunda. Detta är inte dock lättare sagt än gjort. Gör det, och det kommer att göras. Enkelt!
2.
Sluta att lukta på rosor! Jag bryr mig inte om detta uttryck, eftersom det insinuerar en typ av lättja och slarv att inte många människor har råd med. Vad du behöver göra är att ändra formuleringen till vad du vill. Här i södra Kalifornien där dödläge Freeway Traffic är vanligt, folk glömmer att se upp! Vi är omgivna av berg och solen går ner i havet när många av oss gå hem. Om du har fastnat, eftersom jag ofta är, bara "sluta att njuta av utsikten. " Det är vansinnigt lugnande och gratis!

princip behöver du bara vara mer uppmärksam på din omgivning. Naturen gör många av oss känner lugn, men vi försöker hårt för att undvika det. Undvik inte, omfamna!
3.
Om du inte kan vara med den man älskar, älskar den du med! Folk tror alltid att gräset är grönare på andra sidan, men det sällan är. För de fall som det är, oftast människor har mer av en idé än bara "tänka" det är grönare. Om du vet att du skulle vara lycklig någon annanstans, gå för det. Om inte, försök att tillämpa steg 1 på din relation. Sluta visa din partner som bagage och ser dem som en annan person kämpar för att klara sig, precis som du. Uppskatta vad de gör för dig (eller försöker tills det blir äkta) och gör saker för dem med större omsorg.

Vanligtvis en person vill mer än den andra. Detta innebär att det kan vara du! Så någon gest av vänlighet och omtanke för dem betyder att de kommer se en förändring och arbeta hårdare för att ta hand om dig också, vilket bara kan leda till en lyckligare tillvaro.

tips och varningar


 • Ta det långsamt
 • Njut
 • Adapt, utvecklas
 • Om du är allergisk mot lycka, var försiktig!


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man ska behandla akne på rygg och axlar

  Relaterade artiklar


 • hur du älskar din partner deprimerad
 • hur man kan förstå siffrorna på min monokel recept
 • hur du håller din familj influensa-fri
 • hur man förebygger akne - akne behandlingar som hindrar finnar
 • hur korrekt tvätta händerna för att hålla sig frisk
 • hur man räddar en drunknande offer från iskalla vattnet
 • förlossningsteknik
 • hur man kan bli av mörka hårstrån bröstvårtan
 • hur man kan bli av influensa
 • hur du ger din tonåring självkänsla hjälp
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com