hur man byter till en bättre nattsömn

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-02
Om jag sa flera saker som du kan ändra för att få en bättre nattsömn, skulle de flesta människor läser och gör dessa. I ord att följa, är mina egna framgångsrika tips
1.
Några av dessa förändringar för en bättre nattsömn är enkla, medan andra tar tid att utveckla. De är alla tips som jag delar som fungerar för mig.
2.
1. Komfort i natt bär kanske låter enkelt, men det varierar så med alla som den bär nämna. Välj din komfort kläder.
2. Undvika alkohol minst 4 timmar före sänggående. Alkohol är en depressiv, men inte pågå mycket länge innan den kan hålla dig vaken för resten av natten med sin stimulerande effekt.
3. Lök, grön paprika, vitlök, tomater och andra livsmedel syra kan påverka en god natts sömn. Du kommer att hitta andra näringsmässiga förändringar du kan göra för en förbättring för din sömn.
4. Om du har stora planer för i morgon eller någon annan dag som du håller retracing, skriva ner dem och få dem på papper så ditt sinne inte behöver bo på dem.
5. En större måltid sitter i magen i 4 till 6 timmar. Tillåt förändring för kvällsmat eller din middag för att kompensera för detta faktum. Du kommer att hitta er vila lättare på en mindre än full mage.
6. En svalare rumstemperatur är mer vilsam än en alltför uppvärmt rum. Välj en tröstare i stället upphöja termostaten.
3.
7. Om du är orolig att du inte kan få upp till larmet för planerad vakna tid, planera alternativ. Be en vän att ringa på telefonen för att få dig vaken. Ställ flera larm runt i rummet. Ställ din mobiltelefon för att larma dig. Anslut med ett samtal tjänst som kommer att hålla ringer tills du svarar.
8. Lås alla dörrar och säkert fönster och dörrar garage så kommer du att känna dig trygg för natten.
9. Om du behöver en ny madrass, lägga undan lite pengar varje vecka. Detta kommer att vara en god investering i 1 /3 av ditt liv för att göra en förändring för en bättre nattsömn.
10. Tänk förnöjsamhet och glada saker innan sänggående. Om du ber, be om en god natts sömn eller vara tacksamma för det innan det händer.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:sig att slappna av, och varva ner efter en hård dag på jobbet

Relaterade artiklar


 • hur de ska hantera när höja ett känslomässigt handikappade barn
 • om elektriska rullstolar
 • om barnmorskor skolan
 • hur man känner igen symptom på krupp
 • hur man får sexig abs utan crunches
 • om elektrolys
 • om digital örontermometrar
 • hur man handskas med barnfetma
 • hur man ska leva hälsosamt
 • hur man kan förstå siffrorna på min monokel recept
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com