hur man hittar sällskapsdjur påminner om

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-12
Hur vet du om sällskapsdjur du köper är säker för ditt husdjur? Med tiotusentals sällskapsdjur som dött till följd av sällskapsdjur kontaminering av livsmedel, måste du hitta lista med sällskapsdjur påminner om. Det finns fortfarande mörkertalet av animaliskt dödsfall så var försiktig med att köpa sällskapsdjur. Kontrollera om de genomgick tester eller har klarat tester av regeringen
1
American Veterinary Medical Association kan ge dig. . en lista över sällskapsdjur påminner om. Denna yrkesgrupp är gjord av veterinärer i USA. De utfärdas här listan för att ges till de människor som går till sina kliniker för sina husdjur "check-up. Medlemmar av AVMA plats även informationstavlor i sina kliniker om foder till sällskapsdjur som inte är säkra.
2.
Food and Drug Administration (FDA) kan också hjälpa dig med att hitta foder till sällskapsdjur påminner om . De ger licenser till produkter som passerade deras tester. Alldeles nyligen, inkluderat de sällskapsdjur i listan över produkter som de kommer att testa. Detta som svar på tusentals husdjur som dött till följd av foder till sällskapsdjur kontaminering. FDA har nu testa sällskapsdjur för kontaminering, precis som mat och läkemedel för människor.
3.
Du kan också hitta lista med sällskapsdjur påminner på kontoret av Department of Health. Du kommer säkert hitta en lista där eftersom de nu inte bara ansvarig för människors hälsa, de är också ansvariga eller djurs hälsa specifikt våra husdjur. De bör veta dessa märken till sällskapsdjur som återkallades på grund av melamin eller salmonella innehåll eller kontamination från andra ingredienser.
4.
sista platsen att hitta sällskapsdjur påminner om är naturligtvis nätet. Om du söker med dina favorit sökmotorer, hittar du massor av webbplatser som gjorde research för dig begärde myndigheterna för dig och listat de varumärken som återkallades från hyllorna. Använd ditt omdöme och se om de webbplatser som är pålitliga eller inte.


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man får tuggummi ur håret

Relaterade artiklar


 • hur man kan förbättra din hälsa & fitness tips för mindre än en 1 dollar om dagen
 • hur man förbereder för ett mammogram
 • om hälsosam blodtryck män
 • kan ta preventivmedel göra dig infertil?
 • hur man har kul innan det blir gravid
 • hur man får motiverade att sluta röka
 • om testosteron
 • vad är det bästa sättet att räta ut håret?
 • hur man får plast ur ditt kök
 • om hemtjänst anläggningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com