hur man kan bota jäst infektioner hos spädbarn

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-19
Jäst infektioner hos spädbarn är ofta förväxlas med körning av brukets blöjeksem. De är olika.

Jäst Infektioner hos spädbarn kommer att presentera sig som en betydligt mer väldefinierad utslag. Utslagen kommer att vara ganska röd och upphöjt över huden. Dessutom kommer en svampinfektion går inte bort med traditionella metoder blöjeksem. Infektionen kommer också att vara förhärskande längre än en blöjeksem. Normalt blöjeksem, när adekvat behandling varar inte längre än några dagar

Du behöver:.
Barnläkare.
Receptbelagda Cream.
Baby Torka Varmare.
Tvättrasor.


1.
Om du misstänker att ditt barn har en svampinfektion, ringa ett samtal till din barnläkare. Läkaren eller sjuksköterskan kan granska symptomen med dig och ge råd om ett kontor besök är lämpligt. Läkaren kommer normalt rekommendera ett recept på en kräm som kan tillämpas på det drabbade området. Följ din läkares anvisningar.
2.
Detta är det viktigaste steget. ANVÄND INTE våtservetter tills jästen infektionen är borta. Våtservetter kan reta problemet. Det har varit vår erfarenhet att genom att upphöra med användningen av våtservetter tills infektionen är borta, vi hade mycket större framgång. Ni måste förstå att vi inte är forskare eller medicinska forskare, vi vet bara vad som fungerat för våra barn.

Samtidigt är vi realister, våtservetter är förälder bästa vän. Antalet användningsområden för en baby wipe är rätt där uppe med tejp! Så när det svampinfektion är borta, går vi tillbaka till våra betrodda vän.
3
Vid det här tillfället som ni ställer. Okej geni, utan våtservetter, hur i hela världen ska jag rengöra min bebis botten

? hur din mormor gjorde. Med tvättrasor. Du fick förmodligen en mamma last (no pun intended) av kläder baby tvätta på din baby shower. Vi har tillräckligt för att rengöra hela arbetsmarknaden och förlossningsavdelningen vid sjukhuset.

Se till att de är rena. Köra några rent varmt vatten över tvättrasor och vrider ur överflödigt. Du vill bara dem fuktig. Lägg dem i barnet torka varmare. Detta kommer att säkerställa enkel tillgång och en varm bekväm duk för ditt barns botten. Rotera dem regelbundet. Fuktiga varma tvätta kläder sitta i flera timmar kan leda till andra problem.

använder naturligtvis en ren trasa för varje nytt byte eller torka.
4.
Du bör se förbättring inom några dagar. Om svampinfektion är bestående, ringa tillbaka telefonen till din barnläkare. Förhoppningsvis med dessa tips och hjälp från din läkare, kommer svampinfektion vara borta. Du och dina barn kommer att le igen!


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan öka intag av vitamin D utan medicinering

Relaterade artiklar


 • hur vård under graviditeten
 • om polycystiskt ovariesyndrom
 • hur man kan minska din påverkan pt.1 (med grönt sken)
 • Så för att lindra smärta från en halsont
 • om arbete
 • hur man kan bryta smärtsamma vanor
 • hur till vända 50 graciöst
 • Hur svettkörtlar arbete?
 • hur man kan slå endometrios 06 - hur det orsakar mag-och bäckensmärta
 • effektiviteten hos olika typer av preventivmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com