hur man kan slå endometrios 04 - förstå hormonella symtom

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-06
Som vi nämnde i tidigare artiklar, under den sista etappen av menstruationscykeln normalt ett lager av endometrios foder på insidan av livmodern är utvisas, växa kallas menstruation blod men istället några av endometrios vävnader någonstans i kroppen som orsakar endometrios. Endometrios reagerar också på hormonella signaler av den månatliga menstruationscykeln, bygga upp vävnad, bryta och att avskaffa den genom menstruation. I den här artikeln kommer vi att diskutera effekterna av endometrios på hormonsystemet.
1.
1. Värmevallningar
Värmevallningar även känd som värmevallningar, är en känsla av intensiv hetta med svettningar och hjärtklappning, och kan oftast vara från två till trettio minuter för varje händelse, normalt händer bara för att kvinnor i klimakteriet skede. Kvinna med endometrios kan också uppleva en del källor till värmevallningar som orsakas av hormon obalans och tenderar att bara ske under tider av menstruation som ett resultat av mer progesteron som produceras av renhet körteln och låga nivåer av god östrogen i kroppen. Intag av soja rika livsmedel kommer att bidra till att minska symtomen av värmevallningar.
2.
2. Anbud bröst
anbud bröst sker normalt till kvinnor under den 7: e till 14: e dagar före sin period som obehag, ömhet och svullnad i brösten. Det händer också att kvinnor 1-2 veckor efter befruktningen. Vid endometrios, orsakar det störa av endometrios implantat eller vidhäftning mot normala äggstockar funktioner av menstruationscykeln som följd av överproduktion av östrogen eller progesteron. Dessa symtom kan förvärras på grund av en nedgång i din vanliga äggstockarnas funktion. Det sägs att intaget av vitamin B6 och jättenattljusolja hjälper. Var noga med att tala med din läkare innan du tar något tillskott eller över disk medicinering.
3.
3. Premenstruella syndrom
premenstruellt syndrom är ett tillstånd som händer mellan ägglossning och i början av perioden. Kvinnor som har endometrios också har PMS mestadels orsakad av hormonell obalans som obalans av östrogen och progesteron, serotonin eller överdriven androgen. Vid endometrios premenstruella symptom orsakas av obalans av prostaglandiner och leukotriener som produceras av endometriet som stör normal muskel kontraktion och det lokala blodflödet leder till buksmärtor.
4.
4 . Förläng och tunga
blödning Normalt onormal uterin blödning som händer med kvinnor i menarche eller klimakteriet etapper. Det kan också hända att kvinnor med hypotyreos eller polycystiskt ovariesyndrom. Om blödningen är tung och över sex månader, då är det orsakas av livmoder implantat eller vidhäftning som stör möjligheten för blodkärlen att ingå avtal för att stoppa blödning efter den normala menstruation sårskorpa.
5.
Eftersom endometrios är behandlingsbar och hanterbart för naturläkemedel och self help naturligtvis, om du har endometroisis, titta på den ljusa sidan.
http://theendometroisisguide. blogspot. com /


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man passar fitness i din hektisk dag

Relaterade artiklar


 • om ungdom ämnen
 • hur man kan bryta smärtsamma vanor
 • hur du be din gynekolog frågor inför hysterektomi
 • tidiga fibromyalgisymptom
 • Vem kan ansöka om ett gratis medicinsk kort?
 • hälsosam mat för en-åringar
 • funktion i ryggmärgen
 • hur de kan utöva under graviditeten
 • hur man undviker bakterier och förbli frisk
 • hur du tar bort ett främmande föremål från en kvävande offer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com