hur man kan slå endometrios 05 - förstå kardiovaskulära symtom

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-06
Som vi nämnde i tidigare artiklar, under det sista skedet av menstruationscykeln normalt ett lager av endometrios foder på insidan av livmodern är utvisas, växa kallas menstruation blod men istället några av endometrios vävnader någonstans i kroppen som orsakar endometrios. Endometrios reagerar också på hormonella signaler av den månatliga menstruationscykeln, bygga upp vävnad, bryta och att avskaffa den genom menstruation. I den här artikeln kommer vi att diskutera effekterna av endometrios på kardiovaskulära symtom
1.
1. Andfåddhet
kvinnor med endometrios kan uppleva andnöd som orsakas av tung blodflödet att utarmar lagring av järn och andra nödvändiga ämnen, vilket resulterar i mindre syre och näring som behövs för att åter ge näring åt kroppens celler som hjärtat måste arbeta hårdare för att pumpa blod. Intag av mat med rikliga källor av järn som spenat och broccoli under menstruationscykeln sägs hjälpa, minska eller bli av med detta symptom.
2.
2. Palpitation
Endometriebiopsier implantat eller vidhäftning på levern som orsakas av fel på levern som det inte längre utsöndrar tillräckligt galla till tarmen som en följd av höga nivåer av dåligt kolesterol i blodet. Eftersom detta problem fortskrider, bygger kolesterol upp på kärlväggen som orsakar hjärtat att över-arbete, vilket resulterar i hjärtklappning. Intaget av linfrö olja sägs att återställa balansen av omega 3 och 6 fettsyror och minska kolesterol samt hjälper till att återställa den normala funktionen av levern.
3.
3. Yrsel och förvirring
svindel definieras att ha en upprullning, yr känsla, eller yrsel. Kvinnor med endometrios kan känna yrsel på grund av otillräckliga syrehalten i blodet som är avgörande för hjärnans celler. Utan tillräckligt med syre till näring dess celler, kan hjärnan inte fungera som orsakar förvirring och yrsel. Det orsakade också av endometrios som fäster lungorna som stör lungfunktion att absorbera syre
4.
4. Hypertoni
Högt blodtryck är alltid förknippat med hjärtsjukdom. Vid kvinnor med endometrios är det orsakas av onormal leverfunktionen som har skadats av livmoder implantat eller vidhäftning. Den skadade levern nu inte kan producera tillräckligt med galla för att hjälpa matsmältningssystemet att bli av dåligt kolesterol från kroppen vilket resulterar i kolesterol bygga upp liksom högt blodtryck.
5.
Eftersom endometrios är behandlingsbar och hanterbart för naturläkemedel och self help naturligtvis, om du har endometroisis, titta på den ljusa sidan.
http://theendometroisisguide. blogspot. com/


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan slå endometrios 04 - förstå hormonella symtom

Relaterade artiklar


 • hur man hanterar epilepsi och bilkörning
 • hur man förbereder dig gå ner i vikt
 • om antibiotika
 • melatonin biverkningar
 • hur man bli friskare
 • hur man kan förbättra ditt minne
 • Hur slår håret grått?
 • hur du håller din hud ungdomlig
 • hur du minska din exponering för elektromagnetiska fält
 • sänka triglyceridnivåer hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com