hur man kan slå endometrios 06 - hur det orsakar mag-och bäckensmärta

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-05-06
Som vi nämnde i tidigare artiklar, under den sista etappen av menstruationscykeln normalt ett skikt av endometrios foder på insidan av livmodern är utvisade, som kallas menstruation blod. Istället några av endometrios vävnader växer någonstans i kroppen som orsakar endometrios. Endometrios reagerar också på hormonella signaler av den månatliga menstruationscykeln, bygga upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. I denna artikel kommer vi att diskutera symptomen på endometrios och buk-och bäckensmärta.
1.
1. Kronisk bäckensmärta
Normal kronisk smärta i bäckenet avser alla smärta i bäckenregionen (området nedanför din navel och mellan höfterna) som varar mer än sex månader. Vid endometrios i slutskedet av menstruationscykeln period, sväller livmodercancer vävnad och blöder, precis som foder av livmodern som orsakar smärta och ärrvävnad, och vidhäftning bildas i din bäckenbotten resulterar i vävnader och organ nära endometrosis som omfattas. Varje förflyttning av dessa förträngda organ kan orsaka svår smärta.
2.
2. Lokalt bäckensmärta
Vissa kvinnor upplever lokalt bäckensmärta början och /eller under menstruationscykeln som orsakas av premenstruellt syndrom som en följd av överproduktion av prostaglandiner öka kontraktion i livmodern foder. Vid endometrios, fortsätter smärtan hela menstruation, orsakad av inflammation i spricker för livmodercancer cystor som fäster till vissa bäckenregionen som en följd av överproduktion av vissa hormoner upphöja smärta i det området.
3.
3. Lägre bäckensmärta
normalt lägre bäckensmärta orsakas av infektion i urinblåsan eller inflammation i ledningsnät av en eller båda njurarna, eller dysmenorré. Vid endometrosis fortsätter smärta och blir allvarlig strax före och under menstruationen på grund av ärr och vidhäftning bifogas organ i nedre bäckenregionen, såsom njurar, urinblåsa och /eller äggstockarna.
4 .
4. Svåra kramper i buken
Svåra kramper i buken före eller under menstruationscykeln kan orsakas av dysmenorré eller premenstruella syndrom, om smärtan är långvarig eller strax före eller under menstruation, kan det bero på endometriehyperplasi celler och sprängas sönder av livmoder cystor resulterar i överproduktion av protaglandins och histamin receptorer irriterande smärta
5.
5. Kontinuerlig tråkig buk-och smärta i nedre ryggen
Ryggont ofta beskrivs som djup, värkande, tråkig, eller brännande smärta i ett område av ryggen, eller reser ner benen. Om du får ont i ryggen med ständiga tråkig buksmärtor strax före och under menstruationen kan orsakas av ärrvävnad eller vidhäftning fäst vid kotan området.
6.
Ihåg någon svår smärta strax före och vid menstruation i en region kan vara en god indikation på endometrios.

Eftersom endometrios är behandlingsbar och hanterbart för naturläkemedel och self help naturligtvis, om du har endometroisis, titta på den ljusa sidan
.
http://theendometroisisguide. blogspot. com/


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan slå endometrios 05 - förstå kardiovaskulära symtom

Relaterade artiklar


 • om arbete
 • hur du ger din tonåring självkänsla hjälp
 • bästa oplanerad graviditet råd
 • symptom på svår KOL
 • Hur sluta röka
 • Fakta om piller bröstförstoring
 • äldreomsorg lösningar
 • hur man undviker kramp i benen under graviditeten
 • hur man blir en hälsa förebild för dina barn
 • hur man sätter ihop en bärbar första förbandslåda
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com