hur man kan slå endometrios 07-hur det påverkar det reproduktiva systemet

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-07
Endometrios är en kronisk sjukdom som drabbar mer än 5 miljoner kvinnor mellan 20-40 år gamla åldersgrupp enbart i USA och ökar snabbt i världen befolkning, särskilt i Asien. Den orsakas av miljögifter, ohälsosam kost, och de senaste ekonomiska välstånd. Under menstruation är menstruella foder på insidan av livmodern utvisade kallas menstruation blod men istället några av endometrios vävnader växer någon annanstans i kroppen orsakar endometrios.
Endometrios är behandlingsbar och hanterbart för naturläkemedel och en självhjälpsgrupper Självklart, om du har endometroisis, titta på den ljusa sidan. Här är några viktiga förutsättningar för att hitta den bästa endometrios självhjälp program
1.
1. Infertilitet
Infertilitet är alltid svårt för kvinnor med endometrios. I själva verket beroende på stadium av endometroisis och där endometrios implantat i kroppen kan vissa kvinnor inte ens bli gravid alls om de är på den sista etappen av endometroisis och cystor finns i äggledarna, äggstockar, livmoder på grund av den utvidgade endometrosis cystor inte bara orsakar inflammation, utan också störa varje fas av menstruationscykeln. I allmänhet, kvinnor med endometrios har svårare att bli gravid än andra kvinnor.
2.
2. Missfall
del läkare på infertilitet området tycker det finns en ökad risk för missfall med endometrios. Vissa känner att det finns någon ökning av missfall takt. I en av studierna undersöktes missfall andelen hos patienter före behandling av endometrios och jämfört med missfall priser i samma patienter efter behandling av endometrios. I dessa studier patienter hade lägre priser missfall efter behandling. Kvinnor gravida med endometrios bör vara klokt att söka hjälp från specialister på behandling som inte bara ger näring åt fostret utan styr också utvecklingen av endometrios.
3.
3. Utomkvedshavandeskap
Ett utomkvedshavandeskap är en komplikation av graviditeten då det befruktade ägget implanteras i alla andra vävnader än livmoderväggen, som orsakats av blockering av endometroisis i äggledarna som leder till ett utomkvedshavandeskap. I själva verket producerar fostret enzymer som gör det möjligt att implantat i olika typer av vävnader, och därmed ett embryo implanterat på andra ställen än i livmodern kan orsaka stora vävnadsskador i sina ansträngningar att nå en tillräcklig tillförsel av blod, någon gång är det livshotande för mamma.
4.
4. Dyspareuni Dyspareuni
är smärtsamt samlag. När smärta uppstår, kan kvinnan upplever det vara distraherad från att känna glädje och spänning. Kvinnor med endometrios lider av dyspareuni om endometrios är beläget i de stora ligamenten i livmodern. Endometrios-relaterade dyspareuni är oftast positionella och mest intensiva på djup penetration. Det är mest intensiv innan menstruation.
5.
Eftersom endometrios är behandlingsbar och hanterbart för naturläkemedel och self help naturligtvis, om du har endometroisis, titta på den ljusa sidan.
http://theendometroisisguide. blogspot. co


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:Hur man sover bättre med motion

Relaterade artiklar


 • Hur påverkar graviditet din kropp?
 • Hur sluta röka utan indragning
 • hur man kan förebygga torr hud
 • hur de kan utöva din hjärna och hålla det friska
 • Hur berätta om det är dags att byta läkare
 • hur man förbereder för en lyckad hysterestomy - Anestesiologi samrådet
 • hur man upptäcker tecken på tånagelsvamp
 • graviditetsillamående symtom
 • sätt att bli av med finnar & akne
 • om simvastatin biverkningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com