hur man kan slå endometrios 08 - hur det orsakar oregelbunden menstruation

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-07
Som vi nämnde i tidigare artiklar, under den sista etappen av menstruationscykeln, normalt är ett lager av endometrios foder på insidan av livmodern utvisade, som kallas menstruation blod. Istället några av endometrios vävnader växer någonstans i kroppen som orsakar endometrios. De reagerar också på hormonella signaler av den månatliga menstruationscykeln, bygga upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. I den här artikeln kommer vi att diskutera förhållandet mellan endometrosis och oregelbunden menstruation
1.
1. Varierande mängder av blödning antingen tungt eller knapphändiga
Olika mängder blödning antingen tungt eller knapphändiga är normalt för menarche och perimenopause som menstruationscykeln in och under en kvinnas fyrtiotalet fram till klimakteriet detta på grund av obalans av östrogen och progesteron. I endometrios, är tunga och sparsamma blödningar orsakade av överproduktion av vissa hormoner i prostaglandin hormonella familjen som styr sammanläggning eller uppdelning av trombocyter.
2.
2. Menstruation spotting
Menstrual spotting i mitten av menstruationscykeln kan orsakas av polyp tillväxt i livmodern. Polyper i livmodern kan förhindra graviditet eller störa implantation av embryon samt missfall. Polyper också orsaka kraftiga blödningar som en följd av bristning av polyper i livmodern under menstruationen. Lyckligtvis flesta polyper exit i livmodern tenderar att vara godartad tillväxt.
3.
3. Förlänga blödningstiden
förlänga blödningstiden kan orsakas av endometrios på äggstockarna eller fibroid ligger i livmodern väggen som en följd av obalanserade hormoner av prostaglandin familjen orsakas av överdriven östrogen i kroppen om en typ av prostaglandin hormon som hjälper till att stoppa blodplättar från klumpar ihop.
4.
4. Lång menscykel
Ett oregelbunden menstruation mönster av långa menstruationscykler kan vara en indikation på ägglossning problem och kan vara en viktig faktor för infertilitet orsakas av problem endometrios ägglossning leder ägglossning försening eller omogna ägg i follikelfas. Ibland utvecklar follikeln, men ägget är inte utvisas från äggstocken, som orsakas av låga nivåer av progesteron.
5.
5. Blodproppar
grund av oregelbunden menstruation orsakar obalans hormon, blodpropp brukar hända under menstruationen om en av hormoner av prostaglandin familj som hjälper till att reglera blodproppar är över-producerade. I detta fall överproduktion av sådana hormoner orsaka mer trombocyter klumpar ihop och misslyckas med att vidga blodkärl vilket leder till blodproppar.
6.
Eftersom endometrios är behandlingsbar och hanterbart för naturläkemedel och själv hjälp naturligtvis, om du har endometroisis, titta på den ljusa sidan
http://theendometroisisguide. blogspot. com/


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan slå endometrios 07-hur det påverkar det reproduktiva systemet

Relaterade artiklar


 • hur du hittar den bästa vaktmästare för seniorer
 • Hur skiljer sig barn kall medicinering från vuxna kallt medicin?
 • hur man ska gå grönt för att skydda barnens hälsa
 • fakta om alkohol
 • hur man kan slå endometrios 03 - förstå hur det påverkar kvinnors liv
 • typer av blodkärl
 • hur man kan hjälpa tärnor gå ner i vikt innan ett bröllop
 • Hur utvecklas en vatten blåsa?
 • om äggledaroperation återföringar
 • hur man ökar barnets immunförsvar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com