hur man kan slå endometrios 09 - hur det påverkar matsmältningssystemet

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-07
Som vi nämnde i tidigare artiklar, under den sista etappen av menstruationscykeln, normalt är ett lager av endometrios foder på insidan av livmodern utvisas. kallas menstruation blod istället några av endometrios vävnader växer någonstans i kroppen som orsakar endometrios. De reagerar också på hormonella signaler om den månatliga menstruationscykeln, bygga upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. I denna artikel kommer vi att diskutera endometrosis och matsmältningssystemet.
1.
1. Förstoppning eller svårt defekation
avföring är den sista akten av rötning av vilka organismer eliminera avfall från mag-tarmkanalen via anus. Förstoppning orsakas av endometrios implantat eller vidhäftning THST är kopplade till organ för utsöndring som leder till smärta vid urinering, samt avföring.
2.
2. Uppblåsthet
uppblåsthet kan ha flera orsaker, de vanligaste är ansamling av vätska och tarmluft. I endometrios är uppblåsthet orsakas av cystor på äggstockarna, livmodercancer implantat, eller vidhäftning i tarmarna som främjar insamling av vätska i en äggstock som orsakar svullnad i bukhålan och svullnad i matsmältningssystemet som följd av brist på regelbunden ägglossning och stora mängder av androgen hormoner.
3.
3. Rektal blödning
Förstoppning är normalt den viktigaste orsaken till rektal blödning. I endometrios, endometriehyperplasi implantat eller vidhäftning i tjocktarmen leder blödning som avfall passerar. Det orsakar även rektal blödning strax före och under menstruationen eftersom livmoderslemhinnan blödning.
4.
4. Diarré
plötsliga anfall av diarré kan orsakas av bakteriell infektion. I kvinna med endometrios, brist på vitamin A och B är vanliga, vilket låg nivå av enzymer som gör att maten passerar genom tarmen osmält.
5.
5. Vätskeretention
Vätskeretention kan orsakas av livmodercancer cystor är beläget i det reproduktiva systemet. Livmoderslemhinnan foder blödningar under menstruationen orsaker blodet inte har någonstans att fly orsakar vätskeansamling i vissa delar av kroppen.
6.
6. Socker begäret
Socker begäret är symptom på premenstruella syndrom. Kvinnor med endometrios har också premenstruella syndrom. Till skillnad från andra kvinna, har de också en hög nivå av onormal tolerans kurvor på grund av låga nivåer av progesteron leder till en överproduktion av adrenalin orsakar socker begäret.
7.
7. Aptitlöshet
Kvinna med intestinal endometrios kan ha nedsatt aptit förekommer endast vid tiden för menstruationen eller om dessa kan förekomma hela månaden och förvärra vid tidpunkten för perioden.

Eftersom endometrios är behandlingsbar och hanterbart för naturläkemedel och self help naturligtvis, om du har endometroisis, titta på den ljusa sidan.
http://theendometroisisguide. blogspot. com/


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan slå endometrios 08 - hur det orsakar oregelbunden menstruation

Relaterade artiklar


 • hur man förstår benkramper orsaker
 • Så för att lindra smärta från en halsont
 • hur man kan förebygga själv och sin familj från att bli sjuka året runt
 • hur du beställer glasögon på nätet
 • hur man bandage en sänkning
 • hur man hittar den bästa platsen att köpa hörapparater
 • om svettkörtlar
 • hur man kan förebygga hörselskada från höga ljud
 • hur man hanterar ischiassmärta under graviditeten
 • hur man gör ditt barn en positiv
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com