hur man kan slå endometrios 10 - hur det orsakar urin sjukdomar

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-08
Som vi nämnde i tidigare artiklar under den sista etappen av menstruationscykeln, normalt är ett lager av endometrios foder på insidan av livmodern utvisade, som kallas menstruation blod. Istället några av endometrios vävnader växer någonstans i kroppen som orsakar endometrios. De reagerar också på hormonella signaler av den månatliga menstruationscykeln, bygga upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. I den här artikeln kommer vi att diskutera sambandet mellan endometrosis och urin sjukdomar.
1.
1. Oregelbundna urinering
Normalt oregelbunden urinering hos vuxna orsakas av trycket från ett foster på urinblåsan av en gravid kvinna eller förlora muskler i badder orsakar känslan att använda toaletten. I kvinna med endometrios är det orsakas av livmoder implantat eller vidhäftning i badder regionen, vilket ökar trycket på urinvägarna som resulterar i oregelbundna urinering.
2.
2. Lägre buksmärta vid urinering
Lägre buksmärta kan orsakas av livmodercancer implantat, vidhäftning eller cystor i bäckenregionen eller av överproduktion av prostaglandin som ökar spänningen i muskeln spam i tarmen och livmodern. Lägre buksmärta vid urinering orsakas av överproduktion av prostaglandin som stimulerar sammandragning av äggstockarna och muskler livmodern eller livmoderslemhinnan implantat och vidhäftning i nedre delen av buken som orsakar tryck och smärta vid urinering.
3.
3. Blod i urinen
Blod i urinen är en vanlig orsak till kvinnor med livmoder implantat eller cystor bifogas blåsan område som följd av blödningar i endometrios. Det förvärrar bara före och under menstruationen.
4.
4. Kidney ömhet
Njure ömhet kan bero på försvagat immunförsvar av kvinna med livmodercancer vidhäftning bifogas njuren som orsakar onormal funktion av njurar och njur vätskeretention. Det kan orsakas av cystor i bäckenregionen som ökar trycket i blåsan och urinvägarna som leder till allt större press till njuren och orsakar njure ömhet. Det förvärrar vid början och under perioden.
5.
Eftersom endometrios är behandlingsbar och hanterbart för naturläkemedel och self help naturligtvis, om du har endometroisis, titta på den ljusa sidan.

http://theendometroisisguide. blogspot. com/


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan slå endometrios 09 - hur det påverkar matsmältningssystemet

Relaterade artiklar


 • hur man vaknar mer energi
 • hur man sparar pengar på receptbelagda läkemedel (med försäkringar)
 • hur diagram blodtryck
 • hur att förstå hur fetma påverkar erektil dysfunktion
 • alkohol effekter på kvinnor
 • hur bli gravid
 • hur man styr allergier i hemmet
 • Hur berätta om du har graviditet symptom
 • om CT-scanning
 • om colon irritabile efter graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com