hur man kan slå endometrios 11 - hur det påverkar en kvinnas känslomässiga tillstånd

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-08
Som vi nämnde i tidigare artiklar, under den sista etappen av menstruationscykeln, normalt är ett lager av endometrios foder på insidan av livmodern utvisas, som kallas menstruation blod. Istället några av endometrios vävnader växer någonstans i kroppen som orsakar endometrios. De reagerar också på hormonella signaler av den månatliga menstruationscykeln, bygga upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. I denna artikel kommer vi att diskutera hur endometrosis påverkar kvinnans känslomässiga tillstånd.
1.
1. Depression
Depression är en sjukdom som inte bara påverkar kvinnan med endometrios utan även deras familj, arbete eller livet i skolan, sova och matvanor, och allmän hälsa. Den orsakas av lägre god östrogen och höga nivåer av progesteron, och symptomet bli värre innan och under menstruationen. Att vara missförstådd av medarbetare, familj och vänner kan utlösa en känsla av värdelöshet och förlust av intresse för dagliga aktiviteter såsom hobbys och kön.
2.
2. Apati och trötthet
Apati och trötthet kan orsakas av problem med sköldkörteln eller hormonell obalans. Apati och trötthet i endometrios orsakas av trycket av att hantera med någon form av smärta som returnerar obevekligt varje månad, vilket påverkar hennes fysiska och emotionella tillstånd.
3.
3. Förlust av koncentration och minne
Många kvinnor med endometrosis lider också av anemi som orsakas av tunga blodflödet leder till brist på järn, folat stöd och vitamin B12 som är nödvändiga för reproduktion av röda blodkroppar och för att öka transporten av syre till hjärnceller, vilket orsakar förlust av koncentration och minne.
4.
4. Irritabilitet
Irritation förutom att vara orsakad av hormonell obalans i kvinnor med endometrios under menstruationscykeln. Stress och förvirring för kvinna med endometrios är förståeligt. Det är bäst att klara av stress och försöka förstå sjukdomen och hur man behandlar den. Förnekande av något av detta inte bara leder till mer känslomässig press men också irriterar alla förslag och hjälp.
5.
5. Förlust av självförtroende
Det är svårt för kvinnan att utföra dagliga aktiviteter med mensvärk på ryggen. Den påverkar inte bara hennes arbete, men orsakar också sjukfrånvaron varje månad på arbetsplatsen. Utan att förstå av hennes chef och familj, kan kvinnor med endometrios tappar självförtroende i sitt arbete såväl som hemma.
6.
6. Sömnlöshet
Sömnlöshet är vanligt bland kvinnor med endometrios, eftersom den orsakas av smärta hålla dem vakna under nära
7.
Tänk på höger sida och sätta på ett glatt ansikte är endometrios kontrollerbar och behandlas med konventionell medicin, kosttillskott och naturläkemedel tillsammans med en förändring av kost, bör du återställa snart.

Eftersom endometrios är behandlingsbar och hanterbart för naturläkemedel och self help naturligtvis, om du har endometroisis, titta på den ljusa sidan.
http://theendometroisisguide. blogspot. com/


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan slå endometrios 10 - hur det orsakar urin sjukdomar

Relaterade artiklar


 • om barnet förkylningar
 • hur du tar bort fastnat kontaktlinser
 • Hur påverkar graviditet din kropp?
 • fall och berättelser om övergrepp till äldre på vårdhem
 • graviditet stretch märken
 • hur man känner igen symptom på krupp
 • hur man kan förhindra fall i hemmet
 • hur man förhindrar att få en svampinfektion
 • hur man kan vara mer hälsosam
 • hur du kan förbättra din livskvalitet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com