hur man kan slå endometrios 12 - hur det orsakar infertilitet

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-08
Som vi nämnde i tidigare artiklar under den sista etappen av menstruationscykeln normalt ett skikt av endometrios foder på insidan av livmodern är utvisade, som kallas menstruation blod men istället några av endometrios vävnader växer någonstans i kroppen som orsakar endometrios. Endometrios reagerar också på hormonella signaler av den månatliga menstruationscykeln genom att bygga upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. Inte alla kvinnor vill ha barn, men många av dem kanske vill ha barn i någon gång i sitt liv. De kommer överraskning att hur svårt att bli gravid om de har endometrios. Studien visar att mellan 35-60 procent av kvinnor med endometrios kan inte föreställa sig. I denna artikel kommer vi att diskutera endometrios och infertilitet
1.
I. Definition
Infertilitet är hänvisade till biologiska oförmågan hos en man eller kvinnor för att bidra till utformningen, eller paret har inte utformats efter 6 månaders preventivmedelsfria samlag eller honan är oförmögen att bära en graviditet (missfall) . Hos män kan det bero på minskat antal spermier, blockering av spermier, onormala former av spermier och pool rörlighet spermier. Hos kvinnor kommer vi att diskutera orsaken till infertilitet på grund av endometrios.
2.
II. Orsaker
a) Ägglossningstest problem
Endometrios kan orsaka förseningar i ägget att utvecklas normalt i follikelfas.
B) Blockering av äggledarna
Många kvinnor som har livmoder implantat och vidhäftning i området som blockerar spermier från att komma in i äggledarna att befrukta ägget, som orsakar inflammation och förhindra befruktning.
3.
c) Sällsynta ägglossning
Vissa kvinnor inte riktigt utveckla och släppa ett moget ägg varje månad på grund av störningar för livmodercancer vidhäftning eller implantat i äggstocken eller medicinering av orala p-piller tas före.
4.
d) Fel i äggblåseutveckling utveckling
del kvinnor aldrig att utveckla och släppa ett ägg utan medicinering. Även efter stopp, intag av någon form av p-piller som hjälper till att minska symptomen på endometrios fortfarande stör äggblåseutveckling utveckling.
5.
e) Hormonell obalans
Kvinnor med endometrios kan orsaka hormonella rubbningar som påverkar lutealfas i menstruationscykeln som orsakas av låg nivå av progesteron som är nödvändig för befruktningen.

6.
Det är viktigt att kvinnor med endometrios att fastställa orsakerna till infertilitet och ta det positiva synsätt att ändra dem med sin läkare.

Eftersom endometrios är behandlingsbar och hanterbart för naturläkemedel och self help naturligtvis, om du har endometroisis, titta på den ljusa sidan.
http://theendometroisisguide. blogspot. com/


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan slå endometrios 11 - hur det påverkar en kvinnas känslomässiga tillstånd

Relaterade artiklar


 • om ultraljud
 • om brännskador
 • hur man observera dig själv om du är diabetiker
 • hur man kan förbättra kvinnans fertilitet naturligt
 • rensar ditt barns mjölkskorv och baby eksem
 • äldreomsorg lösningar
 • typer av blodkärl
 • hur man kan slå sömnlöshet under graviditeten
 • hur man förlorar 30 u00A3
 • öka spermier
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com