hur man kan slå endometriosis13 - hur det orsakar livsmedel begäret

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-08
Som vi nämnde i andra artiklar, endometrios växer någon annanstans än i endometriet också reagerar på hormonella signaler om den månatliga menstruationscykeln genom att bygga upp vävnad, göra sönder den, och att avskaffa den genom menstruation. Som vi vet endometrios orsakar symptom på livsmedel och socker sug efter vissa kvinnor med endometrios under menstruationscykeln. I denna artikel kommer vi att diskutera hur endometrios höjer symptom på livsmedel och socker suget
1.
Foods och socker begäret kan hända att vissa kvinnor med endometrios är det orsakas av onormal leverfunktionen reglera mängden insulin i blodet ström eller mineralbrist som resulterar i höga nivåer av östrogen.
1. Kolhydratmetabolismen
Höga nivåer av östrogen hämmar den levande funktion för att förhindra dålig östrogen resulterar i att minska leverfunktionen att reglera insulin som produceras av bukspottkörteln i kolhydratmetabolism. Om halterna av insulin är för hög i blodet kommer kommunikationen mellan lever och bukspottkörtel stoppa insulinproduktionen. Med en vanlig kommunikation av dessa 2 organ, kommer att bukspottkörteln att fortsätta att producera insulin leder till livsmedel och begär efter sötsaker.
2.
2. Magnesium och B-vitaminbrist
magnesium och vitamin B brister som orsakas av fel i mag-absorption av näringsämnen är gemensamma för kvinnor med endometrios resulterar i oförmåga av vår kropp för att reglera nivåerna av blodsocker.
3.
3. Serotonin brist
Kvinnor som har låga nivåer av serotonin kvinnor under menstruationscykeln är allmänt sug efter choklad på grund av låga nivåer av socker i blodet orsakade oförmåga av leverfunktionen hämma nivåerna av östrogen för kvinnor med endometrios.

4.
4. Järnbrist
Kvinnor med tung menstruation och har låga nivåer av järn kan också uppleva mat suget men inte nödvändigtvis för järnrik mat.
5.
5. Stress
Eftersom hormon obalans orsaka stress under menstruationscykeln, under spänd eller orolig, vi tenderar att längta efter komfort eller livsmedel som får oss att må bra.
6.
Eftersom endometrios är behandlingsbar och hanterbart för naturläkemedel och en självhjälpsgrupper kurs, om du har endometroisis, titta på den ljusa sidan.
http://theendometroisisguide . blogspot. com /


Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan slå endometrios 12 - hur det orsakar infertilitet

Relaterade artiklar


 • hur man lindra refluxsjukdomen omedelbart
 • progesteronbrist under graviditeten
 • vad är den verkliga punkten av andning?
 • om leverans förfallodagar
 • starta ett företag kurort
 • om luftfilter
 • hur man sparar pengar på receptbelagda mediciner
 • hur man väljer rätt övning växel
 • vad som orsakar gallsten?
 • hur man skiljer en svampinfektion från bakteriell vaginos
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com