hur man levererar en bebis på toaletten

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-05-15
Om du är en barnmorska, så småningom måste du fånga en baby på toaletten. Gravida kvinnor under förlossningen hitta vanliga position sitter på toaletten bekväma och det är en naturlig position för att föda i.

Du behöver:.
En make up fall, tåg fall eller andra låda med ett handtag
.
Första hjälpen som följande:.
En sprayflaska.
.
Peroxid.
.
Saline nässpray 5-6 0z.
.
Själv vidhängande ess bandage.
.
Tamponger, bindor.
Sax.
Tio paket med socker.


1.
I din födelse väska att ha ett "badrum kit" i en plastbehållare. Rubbermaid, Tupperware och no-name produkter allt fungerar bra. I behållaren som du bör innehålla en uppsättning av sterila instrument som peanger och navel sax, en steril kabelklämman, sterila handskar, ett par steril 4x4 kuddar kompress och lite sterilt smörjmedel. När badrummet kit har fyllts med steril utrustning, inte öppna det inte, eller tills din gravida arbetande klient i avancerad arbetsmarknaden börjar trycka på toaletten. På så sätt satsen stannar steril från ett liv till nästa och du behöver inte på nytt sterilisera allt efter varje födsel. På toppen av behållaren skriva i stora bokstäver i fetstil med en Sharpie "Steril badrumsprodukterna. "
2.
Om din klient i avancerade arbetsmarknaden vill sitta på toaletten väcka badrum kit och ett par absorberande kuddar med dig. Du behöver inte öppna kit vid denna punkt. Om hon börjar trycka, om inte hon är en primip (första gången mamma) hon troligen kommer att fatta på wc eller åtminstone, i badrummet. Vid den tidpunkten, öppna kit och sätta på den sterila handskar med steril teknik.

Om hon är en primip och hon vill flytta, borde hon ha gott om tid att återgå till sitt födelseprocess plats att välja.
3.
Använda metod och positioner som tycks mest logiska i ögonblicket bjuda din klient att skjuta hennes baby ut.

Vissa kvinnor luta sig tillbaka på toaletten och scoot deras botten till framkant av toalettsitsen. På så sätt barnet är fött på sadeln. Fånga ställning skulle vara direkt framför henne. I detta läge är hon också kunna leverera sitt eget barn i egna händer. Om hon inte automatiskt scoot framåt, måste du berätta för henne att luta sig tillbaka och scoot framåt. Bebisar är ibland föds i toalettstolen och mest hamna bra, men det bör undvikas för säkerhet och hygien.

Andra kvinnor stå när de känner barnet kröning. Om det finns ett handfat eller disk eller vägg framför toaletten hon kan lägga sina händer på den för att få stöd. Avskräcka henne från att hålla på en handduk bar eftersom de ofta inte är förankrade väl och kan dras från väggen. Du kan behöva att coacha henne att öppna hennes ben för att ge mer utrymme för barnet att födas.

En annan ståndpunkt som ibland kan uppstå är när kunden faktiskt får på golvet. Hon kan vara på knä, händer och knän, eller hon bestämmer. Det enda problemet med den ståndpunkt är att de flesta amerikaner badrum är mycket små och utrymme att få tät.
4.
När barnet föds är det väldigt bekvämt att linje toalettsitsen med en absorptionsdyna som en chux pad och bjuda henne att sitta på toaletten medan hon beundrar hennes barn. Du kan övervaka blodförlust och om hon levererar moderkakan i detta läge kommer det att bli fångad på plattan.
5.
Efter födseln rena dina instrument och hela behållare med sterilisering metod . Re-pack den med steril utrustning och stänga den så att den är redo för nästa badrummet förlossningen.

Tips och varningar


 • Bebisar kan födas var som helst, inklusive utomhus och i garderober och i badrum. Det finns inget behov av retas eller enfald. Bara vara sakfråga och hjälpa din klient föda.
 • Behandla din klient med respekt och ödmjukhet, även om hon eller hennes familj inte.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man förstår om ADHD mediciner kan orsaka psykiatriska symtom hos barn

  Relaterade artiklar


 • hur man ansöker spets front peruker med tejp
 • hur man sparar pengar och få näring
 • hur man förstår fem små kända orsaker av torrhosta
 • mäns hälsa
 • hur vård under graviditeten
 • hur man somna
 • hur man kan bli av mörka hårstrån bröstvårtan
 • Hur man känner igen gallblåsan symtom
 • hur man söker upp medicinsk information om webmd.com
 • hur man kan slå endometrios 06 - hur det orsakar mag-och bäckensmärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com