hur man sparar pengar och få näring

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-12
Det har blivit allmänt känt att "du är vad du äter". Studier ökar i frekvens försöker pracka fördelarna med att äta hälsosamt . . . men var ska man börja? Denna artikel kommer att ge dig några praktiska idéer om var man ska börja i din resa för att förbättra din kost. Oroa dig inte för mycket, för ibland vad du inte äter kan vara lika fördelaktigt som vad du äter
1.
Stopp! Avstå från att köpa onödiga /ohälsosamma "mat". Det är ett bevisat faktum . . . om du köper den, kommer du att äta den. Varför slösa pengar på mat som inte ger dig något tillbaka? Köp inte att sex-pack läsk som är precis flytande socker och innehåller fosforsyra som ökar dina chanser att få benskörhet senare i livet.

annan pengar svamp blir i kylan spannmål vana. De flesta av dessa spannmål innehåller mycket socker och lågt i fiber. Var modig och gör din egen nyttiga frukost. Bakad havregryn, grädde av ris och hemlagad muffins är bara några exempel på en hälsosam frukost.
2.
Suppleant! Använda en alternativ proteinkälla. Kött kan vara dyrt och innehåller alla typer av oönskade ämnen. Ta en kväll och ersätta en vegetarisk burgare för det hamburgare.

Köp ett välsmakande örtte (Jag har fastnat på hallon Zinger) och tränga sig två påsar te i ditt eget vatten på flaska för ett hälsosamt alternativ till läsk . Det ska bli så bra, du kommer inte ens att lägga socker!
3.
Planera i förväg! Gör extra portioner av din "bas" grain (dvs. ris, hirs, Fullkornspasta) att använda för andra måltider. Dig Out Your dammiga lerkruka potten och göra en sås tomat veggie som du sedan kan spridas över kornen under veckan. Gör en kall sallad med din extra kärnor -. Ett enkelt sätt att passa in i de nyttiga näringsämnen

När du tjäna potatismos, hålla lite åt sidan för en förtjockare /filler för dessa veggie hamburgare. Dessa kan göras framåt och dök i ugnen.
4.
Reinvent! Använda rester kan vara en enorm besparing, men du har ändra det lite. Till exempel, om du har tjänat en gryta eller kyckling /ris skålen kan du lägga då den i en gryta och göra det till en bona fide gryta genom att göra en skorpa. Använd ett kex recept, paj eller majsmjöl skorpa att göra dessa rester visas som en ny maträtt!

Tips och varningar


 • återuppfinna matrester, ibland mer vätska behövs . Var noga med att lägga till fler lager eller sås för att förhindra torrhet.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur du får support för infertilitet

  Relaterade artiklar


 • hur man förebygger öroninflammationer hos barn naturligt
 • hur man kan förebygga torr hud
 • om fri hälso planer
 • effektiviteten hos olika typer av preventivmedel
 • Hur blodtryck testning arbete?
 • hur man hittar tillförlitlig information internet hälsa
 • Hur man känner igen sura uppstötningar hos barn
 • hur man ansöker parfym måttligt
 • hur man gör medicinska beslut
 • om bröstvårtor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com