hur man sparar pengar på ett gym medlemskap

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-11
Gym medlemskap kan bli dyrt, men det finns sätt att spara på ditt gym räkningen. Låt inte kosta att hålla dig från att utöva och hålla sig frisk

Du behöver:
hår med pistol i den
. jordnötssmör.
is.


1.
Shop runt. Inte blint registrera sig för ett medlemskap i första fitnessanläggning du hör eller ser. Gör en walk-men för varje gym anläggning i ditt område för att ta reda på vilka gym passar din personlighet bäst och som ger dig den träning du söker. Du kanske vill prova en helt manlig eller kvinnlig gym. Platser som flickvänner och Kurvor är träning anläggningar där endast kvinnor att ansluta sig. Om du gillar en anläggning med mer träning alternativ YMCA kan vara ditt gym att välja.
2.
Innan du registrerar dig, kontrollera med medlemsservice på gymmet ta reda på om de kommer att har en PR-dag där medlemsavgifterna försvinner. Vissa gym har en brant anslutningsavgift för den inledande sign-up och undvika denna kostnad kan du spara en hel del pengar. Dessa är ibland sker på eller omkring semester.
3.
annat alternativ för att hålla ditt gym kostnaderna till ett minimum är att fylla i en ansökan om medlemskap baserat på din inkomst. Inte alla kommer att kvalificera sig för detta alternativ, men det är värt ett försök att se om du kan raka några dollar av ditt gym avgifter. Ledamoten tjänster skrivbord bör ha dessa tillgängliga applikationer. Du kan behöva en kopia av din W2 form eller senare Män betala när de fyller i uppgifter om tillämpningen.
4.
Kontrollera alternativen på gymmet för att betala per månad jämfört med år för ditt gym medlemskap. Det kan vara mer kostnadseffektivt att betala för ett helt år. Detta alternativ kan endast spara inom ett intervall på 10-20 dollar per år men det är fortfarande pengar i fickan. Om det finns en möjlighet att du får inte använda ditt medlemskap för ett helt år skulle detta inte vara ett bra alternativ.
5.
Om ditt gym är att anställa för reception hjälp, arbetstagare dagis eller fitness instruktörer (och du har din kondition instruktör certifiering), kan du eliminera gym kostar på de flesta anläggningar om du är anställd som anställd. Vissa gym erbjuder en rabatt för de anställda, men andra, såsom YMCA oftast erbjuda ett gratis medlemskap med anställning.
6.
Var selektiv med att välja en familjemedlem medlemskap eller ledamot och make medlemskap om du tror inte din familj kommer att arbeta regelbundet. Om endast en person i ett par använder medlemskap regelbundet sedan få ett enda medlemskap och betala en enhetlig avgift när andra familjemedlemmar använda gymmet om det är mer kostnadseffektivt. Några enstaka anmälningsavgifter är dyrt så detta inte heller kan vara det bästa alternativet.

tips och varningar


 • Tänk på att vissa mindre gym och anläggningar träning inte erbjuder duschar eller extramaterial, såsom bastu och personliga tränare. Kolla in alla aspekter av ett gym innan spendera pengar på ett medlemskap.
 • alltid läsa det finstilta när du registrerar dig för ett gym medlemskap. Kontrollera att det finns inga dolda avgifter för att betala månadsvis istället för varje år eller extra avgifter för gympa.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man sparar en rakhyvel

  Relaterade artiklar


 • Hur fungerar en förångare arbete?
 • hur man gör hälsosamma mellanmål för barn med en Bento Box
 • hur man kan sänka ditt blodtryck
 • hur man vet Ayurveda bortom vata, pitta, kapha
 • hur man undviker vissa läkemedel om du har högt blodtryck
 • Hur ögondroppar arbete?
 • hur man ger en kontroll (fysisk) till ditt medicinskåp
 • hur man kan jämföra navelsträngsblod banker
 • hur man kan slå endometrios 03 - förstå hur det påverkar kvinnors liv
 • Hur berätta om det är säkert att ge dina bilder vaccineringar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com