hur man startar upp din dag fokuserade

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-03
Det finns så många distraktioner som kan få dig att göra allt och ingenting alls, eller massor av saker utan vad du planerar att göra. Du kan vakna upp och vara främmande med dagen innan det ens har en chans att börja. Höga stressnivåer innan du får även din första morgonen vätskor vad det är, apelsinjuice, kaffe, vatten, te. Den dag som går och trots att du var upptagen och gjorde en massa saker, fick dagen bort från dig. Detta kan lämna dig känslan förargad över din förlust av själv i dag, och dräneras.
1.
Oavsett vad vi försöker hålla oss med förteckningen vi skriver dagen innan är skyldig att flyttas. Förstå att det kommer och kan hända kommer att ge dig utrymme inuti ditt sinne att ta livet som det kommer ännu att ha den listan ändå ger dig en guide till träda. ex: ersätta dammsugaren bältet, ögonläkare 02:00, Suzie's genrep 04:00, fat, kemtvättar, betala tillbaka Joe Smith lånats upp, tulpaner växt, band sängar tvätta, listan kan bokstavligen gå på och på.
2.
kvällen innan, eller ens på dagen innan du gör denna lista, bara genom att skriva ner allt som du planerar att göra, du har Givin dig en glimt av i morgon. Genom att göra detta kan du kanske upptäcker att du har ställt upp för en hektisk och omöjlig dag. Se över den listan igen och ge dig själv en liten plats för justeringar, vad är det viktigaste och fokusera på dem och ibland kan du behöva ringa och boka om eller flytta saker till en annan tid eller dag. Och det är okej!
3.
Ge dig själv en chans, även om det bara är fem minuter varje 2 timmar att bara utrymme ut, eller be eller meditera. Detta kommer att öppna upp linjerna i positiv kommunikation mellan dig och världen omkring dig, även i oroliga tider och kommer att underlätta lite av stress eftersom du inte fokuserar på det.
4.

första ingrediensen att starta din dag fokuserad är sömn. Sömn är något genuint omhuldade bland oss mycket få få sova vi så önskar och behöver för att fungera, gör det till en vana att få den vila du behöver. Gå till sängs på en bra tid. Ge din kropp en chans att omgruppera så att sinnet kan fungera för alla arbetsuppgifter du kommer att utföra nästa dag. Och inte fokuserar så mycket på alla de påfrestningar nästa dag, i stället fokusera på hur du driver med strömmen av din dag och med lätthet, kommer detta tillfredsställa dina neuron receptorer och överföra positiva avkoppling i din kropp. Tänk med lätthet!
5.
Vakna upp ungefär en halvtimme innan du verkligen måste. Om du behöver väckarklockan prova en ringklockan väckarklocka ringklockan väckarklockor ute på marknaden nu kommer att väcka dig lugnande utan chock. Om du gillar den chock hoppar upp och sträcka medan ditt sinne är på lätt en gång med tankar på produktivitet med flöde. Läs listan och börja din dag med omsorg.
6.
Markera dina skyldigheter från listan varje gång du utföra en och de som inte kommer att få gjort skriva listan i slutet av dagen med dem i den om du ändå vill göra det, och hålla denna pågår. Det kommer att bli vana och en känsla av frid skall upprätta inom dig. Vi kan inte alltid ha kontroll över omständigheterna i dag men vi kan ordna scheman och hålla reda på förändringen kan leda till en känsla av stabilitet och kontroll. Så att du verkligen kan fokusera på dagen till hands.

Tips och varningar


 • Glöm inte att andas
 • Stress är upp och kommer i avancerade medicinska tillstånd som påverkar ditt hjärta, själ och kropp. Ge dig själv utrymme att tömma alla tankar och last att ta igen.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:Hur man vet om ditt barn är för sjuk för skolan

  Relaterade artiklar


 • hur man inse vad som verkligen är viktigt i livet
 • Hur sluta röka för gott
 • hur man ska behandla svängningar premenopause humör
 • hur man njuta av god kvalitet på sömn
 • hur bli gravid
 • hur man rengör syntetiska hår
 • om väteperoxid
 • hur man hanterar stress
 • hur man hittar billiga linser på nätet
 • hur man förbereder för en lyckad hysterestomy - EKG och bröst röntgen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com