hur man styr inflammation som orsakas av hälsporre

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-20
Hälsporre är ett mycket smärtsamt tillstånd som kan orsakas av ett antal faktorer. Belastning på foten, stå eller gå hela dagen eller dålig hålfotsinlägg i skorna kan sätta en stor press på hälen. Allt detta tryck kan leda till hälsporre och inflammation. Eftersom majoriteten av smärta från hälsporre är en följd av inflammation, som kontrollerar inflammation kan hjälpa till att lindra smärtan och samtidigt hjälpa hälsporre att återhämta

Du behöver:. .
Kylklampar
Anti-inflammatoriska medel.
Heel övningar.
Vila med fötterna upp.
Skor skär eller bra skor.
Hälsosam kost.
Tranbärsjuice.


1.
Ta en kylklamp och placera under inflammerad häl. Tryck stadigt på den i minst 20 minuter. Om du tycker att packa för kallt för dig, placera en tunn handduk mellan hälen och isen pack. Gör detta med båda fötterna om de båda upplever smärta och inflammation. Den kalla temperaturer gör att muskelvävnader att krympa, lindra en del av inflammatoriska trycket.
2.
Öva stretchningsövningar. Placera båda händerna mot en vägg. Flytta den smärtsamma hälen bakom dig. Böj det främre benet mot väggen, och sedan böja benet som är bakom dig mot väggen också, tills du känner en sträcka i hälen område. Håll i 10 sekunder. Upprepa med andra benet . Gör denna övning på uppkommit och innan sängen, och under dagen om du får en chans. Det kommer att lindra spänningen i hälarna som beror på den inflammatoriska tryck.
3.
Ta en aspirin eller andra inflammatoriska over-the-counter drogen, såsom ibuprofen eller naproxen natrium (Motrin eller Aleve). Dessa kommer temporärt minska inflammation och smärta i det drabbade hälen.
4.
Ta en 15-minuters paus med fötterna högt. Medan detta inte alltid möjligt, beroende på ditt jobb eller schema, försök att ta några minuter varje dag för att lyfta fötterna. Detta lindrar en del av inflammatoriska trycket.
5.
Lägg till en sko infogar till dina skor eller investera i skor med bra valv. Detta hjälper genom att sätta foten i sin naturliga form och tar bort trycket på hälen och distribuera den längs hela foten där det ska.
6.
Titta på din kost. Alltför många raffinerade kolhydrater, kan socker, salt och vete produkter orsakar alla inflammation i alla delar av kroppen. Skära ned på eller avskaffa dem tillfälligt kan hjälpa till att räkna ut om din kost är en del av den inflammatoriska problemet. Konsumerar några naturliga diuretika, som tranbärsjuice.
7.
Förlora lite vikt. Eventuell övervikt kommer att orsaka inflammation i muskler och vävnader. Även en viktminskning på 5 till 10 kg. kommer att göra stor skillnad i häl sporre inflammation och smärta.

tips och varningar


 • Baby dina fötter med suger och massage. Avkoppling kommer att lindra inflammation i hela kroppen.
 • Rådgör med din läkare om inflammation och smärta inte avtar.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur du håller ditt barn bra på vintern

  Relaterade artiklar


 • Hur sker ont i magen?
 • klamydia och ryggsmärta
 • Hur att undvika onödiga medicinska tester på läkarmottagning eller sjukhus
 • hur man får frisk
 • hur man lindra refluxsjukdomen omedelbart
 • hur man håller skärpan med hjärna träningspass
 • om testosteron
 • saker att göra för att förhindra rynkor
 • hur man talar med dina barn om sex
 • hur man kan sänka ditt blodtryck
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com