hur man undviker 3 gemensamma bantning misstag

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-19
Det råder ingen tvekan om att stanna på en normal kroppsvikt är bättre för din hälsa, men att förlora och hålla vikten nere är något som de flesta dieters bara inte tycks kunna göra. Man skulle tro att med antalet dieter, viktminskning program och produkter som finns tillgängliga det skulle vara lätt att gå ner i vikt och behålla den. Ändå kommer de flesta dieters säga att just det motsatta. Extra vikt är svårt att förlora och det är ännu svårare att hålla bort. Varför misslyckas så många att gå ner och hålla vikten av? De flesta experter kommer att säga att de närmar bantning på fel sätt.

Du behöver:
förmåga att göra förändringar
. ärliga önskan att gå ner i vikt.


1.
Misstag 1. Försöker gå ner i vikt med de senaste modefluga kostvanor.

kost planer som hävdar att äta mat i vissa kombinationer att stress en mat över de andra, använder injektioner, tabletter eller andra kemiska inte fungerar för långsiktig viktkontroll. Du behöver inte läsa forskning vet att detta är sant. Tänk bara på alla de människor du känner, vars vikt går upp och ner som de försöker en diet efter den andra. Om du sitter i ett rum med dieters, du bond höra det senaste kriget berättelser om evig Ardenneroffensiven. Det faktum att kriget aldrig slut skulle leda de flesta förnuftiga människor att tro att permanent viktminskning är inte en lätt mål att nå.

Forskning har visat att modefluga kostvanor brukar misslyckas med att hjälpa Dieter stanna smal eftersom när de återvänt till sina normala matvanor de får vikten tillbaka. Det enda sättet att hålla vikten är avstängd att ändra vanor som gjorde att du fettet i första hand. För att ändra du matvanor du måste veta vad de är: Detta kommer att ta ett engagemang från din sida. Föra register som omfattar vad du äter, hur mycket av det du äter, och hur den var beredd under en period av flera veckor kommer att ge dig en sann bild av vad du äter. Eftersom de flesta människor mycket underskattar den mängd mat de äter, är mest förvånad över hur mycket mat de faktiskt äter.

Det finns goda skäl för att spåra vad du äter. Det är lättare att anpassa dina matvanor när du vet vad de är. Om du har en sann bild av vad du äter, kommer du att kunna göra förnuftiga förändringar i din kost som kommer att vara lättare för dig att följa. Till exempel vet jag en person som upptäckte att han kunde fortfarande gå ner i vikt och inkludera glass i sin kost. Allt han behövde göra var att skära ned på hur mycket av det han åt. Han äter fem eller fler kulor om dagen så han reduceras till en skopa per dag. Han älskade glass, i vetskap om att han kunde fortsätta att äta den medan på en diet hjälpte honom hålla sig till en diet, lös 30 pounds och behålla den i många år.
2.
Misstag 2. Letar du efter en snabb lösning på ditt problem med vikten.
Losing vikt är snabb en fantasi som bara hjälper initiativtagarna till "snabb viktminskning system" bli rik. Snabb viktminskning verkar imponerande men oftast misslyckas, bara producerar, i bästa fall en temporär fix. Det bästa sättet att gå ner i vikt långsamt, samtidigt som du arbetar på att förändra dessa vanor som gjorde att du vinna vikten i första hand. Att förlora vikt permanent, kommer du behöva göra ändringar som du kan hålla upp för resten av ditt liv. Ja, som är rätt, för resten av ditt liv. Ändra dina vanor på tillfällig basis är inte att hjälpa, för så fort du går tillbaka till dina gamla vanor-gissa -. Din vikt kommer att komma tillbaka
3
Misstag 3. Diet men inte tränar.
Motion är inte ett ord på fyra bokstäver. Det är en nödvändig del av viktkontroll. Öka dina aktiviteter hjälper dig att bränna kalorier. Det finns många fördelar med att träna. Motion gör mer än att hjälpa dig ner i vikt, det är en viktig del i att hålla dig frisk. Regelbunden motion hjälper:
bygga muskler och förbränner fett-som kommer få dig att se bättre?. ?
Öka blodcirkulationen och bygga upp musklerna i ditt hjärta-som kommer att garantera en bättre hälsa på lång sikt.
? Minska stressen.
Här är goda nyheter, nästan vilken nivå av motion hjälper dig att bränna kalorier och förbättra din hälsa. Det innebär att du inte behöver börja köra tre miles per dag för att få resultat. Även en 10-minuters promenad på morgonen och en annan på kvällen kommer att göra skillnad-så länge du håller gör det. Gå på daglig basis för resten av ditt liv är mycket bättre än att starta ett strikt träningsprogram som du håller upp under en kort period. Faktum är att för vissa människor en måttlig motion rutin kan vara bättre i slutet eftersom det är mindre risk för skador. De andra bra saker om träning är:?
Även om du inte ner i vikt-du kommer att börja se bättre när du bränner bort fett och ersätta det med muskler.
? Muscle tar mindre plats än fett, så du kan finna att dina kläder storlek går ner även om din vikt inte.
? Utan tvekan kommer att regelbunden motion hjälper dig att må bättre.
Om du funderar på att starta ett träningsprogram, börja med ett besök till din läkare. En bra undersökning kommer att hjälpa dig välja ett program som är rätt för dig. Om du hatar övning, försök att göra det roligt och praktiskt. Gör det med din partner, bästa vän, eller hund. Välj något ställe trevligt. Det finns inget mer fördelaktigt än en trevlig promenad på stranden, i skogen, eller ett kvarter park. Gör det en del av din rutin. Till exempel går 10 till 20 minuter på morgonen innan man klär sig för arbete, en lunch promenad, eller en kvällspromenad med hunden. Kom ihåg att det hela ger upp, även en liten övning här och där är bättre för dig än ingen alls. Även om det är sant att när det gäller att utöva resultat är direkt relaterade till hur länge och hårt du gör det. Det är också sant att för att få resultat måste man fortsätta göra det. Så väljer aktiviteter du tycker om och kommer att fortsätta göra på lång sikt. Det är alltid bättre att få långsam och jämn resultat som du fortsätta att lägga till, än en kortsiktig vinst att du förlorar eftersom du inte kan hålla
4.
Slutligen, när du är klar att börja banta samt träning, kom ihåg att ta ett långsiktigt perspektiv. Välja en kost som innehåller en mängd olika livsmedel. Lägg till viss verksamhet. Dessutom, slappna av och ge dig själv tid att förlora vikt. När allt du troligtvis inte sätta din vikt på ett par veckor så varför förvänta sig att ta bort det snabbare än du lägga den på.

Tips och varningar


 • Innan du påbörjar en diet och motion program, besök din läkare för att du gör de bästa valen för din hälsa och välbefinnande.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur kan man få ett barn med astma

  Relaterade artiklar


 • äldreomsorg
 • högt och lågt blodsocker symtom
 • hur man kan reglera menstruationscykeln naturligt
 • hur de ska hantera när höja ett känslomässigt handikappade barn
 • Hur svettkörtlar arbete?
 • hur man kan slå endometrios 03 - förstå hur det påverkar kvinnors liv
 • hur att förstå om antibiotika hjälpa bihåleinflammation
 • Hur du tar hand om dina besök vård under graviditeten
 • Definitionen av papillär lager
 • Hur sluta röka utan indragning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com