hur man väljer att få barn

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-04
De är söta! De är gulliga! De är lite miniatyr av dig själv och din make. En baby är också en stor, livsförändrande åtagande. Här är några saker att tänka på innan du gör det valet

Du behöver:.
Förmåga att vara ärlig mot dig själv
. .


1.
Bestäm vad din motivation är. Vill du ha en baby eftersom dina vänner är att skaffa barn? Vill du ha en baby eftersom du förväntas ha ett barn med "denna ålder"? Vill du ha en baby på grund av familjens påtryckningar? Beslutar att ha barn bör vara ett beslut som du och din partner. Ni är de som kommer att ha ansvaret för det nya livet.
2.
Göra det ensam. Visst, många människor väljer att bli ensamstående föräldrar. Det är en helt annan artikel. Fattar beslutet att vara ensamstående förälder är något som inte bör göras lätt. Det är mycket svårt att vara både mamma och pappa till ett barn. Helst ska ett barn ha båda.
3.
Är du redo för ansvar? Ha ett barn kostar pengar. Vänta tills du har tillräckligt med pengar inte vettigt heller. Hur mycket pengar behöver du? Tja, om du nu kan ta med dig är du beredd på vad som händer när du inte kan arbeta? Även om du planerar att gå tillbaka till arbetet efter det att barnet är fött, är det någon som kommer att få ta hand om barnet. Är du förberedd för kostnaderna för barnomsorg? Det finns även den extra kostnader för att uppfostra ett barn. Är det något som du är redo för? Även grundläggande behov är dyrt.
4.
När du arbetat ut den finansiella delen, hur den känslomässiga delen? Föra ett barn till världen är ett stort ansvar. Det förändrar ditt liv för alltid. Är du redo att kunna sätta barnets behov framför dina egna? Är du redo för din relation med din partner att förändras för alltid? Har ni diskuterat hur du känner för disciplin, uppfostran, religiös uppfostran och andra frågor? Om du har aldrig haft denna diskussion bör du göra det innan barnet kommer. Förhoppningsvis, om du funderar på att starta en familj, har du en uppfattning om vilken typ av förälder din make kommer att bli. Delar samma tro är mycket viktiga. .
5
Om du känner dig redo och du har tänkt ut allt-bra för dig! Boka tid med din gynekolog så att du är frisk. Din läkare kan också ge dig råd om hur man ska gå ut preventivmedel och förbereda kroppen för graviditet. Nästa steg skulle vara den roliga delen! varmaste lyckönskningar till dig på din resa i föräldraskap!

tips och varningar


 • Tro inte att ha ett barn kommer att göra en skakig relation säkrare. Det kommer bara lägga till skakningar.
 • Mest av allt behöver en Baby Love !!!!


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan beräkna hur mycket vätska ditt barn bör dricka dagligen

  Relaterade artiklar


 • hur man säkert ta Ambien eller zolpidem eller någon annan sömntablett
 • hur man vet Ayurveda bortom vata, pitta, kapha
 • hur man vända Alzheimers sjukdom naturligt
 • om makt stolar
 • hur man njuta av träningen utomhus på vintern
 • hur man använder väktare larm 911 telefon
 • hur man använder en ergonomisk snöskyffel
 • hur man äntligen sluta bita på naglarna
 • hur man spola fettet borta
 • hur man undviker bakterier på sjukhus och läkarmottagningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com