sig att slappna av, och varva ner efter en hård dag på jobbet

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-02
Gruppera för energi efter jobbet
Efter jobbet brukar vi vill bara att sparka av oss skorna och satte fötterna upp. Men med en diskbänk full av smutsig disk och mattan behöver dammsugas, det är svårt att slappna av när det finns hushållsarbete att göra. Äta en väl balanserad kost, motion och få en tillräcklig mängd sömn kan hjälpa ny energi du när du har tagit en skön avkopplande semester
1.
Inte galen rusa runt efter jobbet för att få en ton av saker gjorda. Först och främst ta tid för att omgruppera. Gör det till en vana, en ritual som du gör efter jobbet. Liksom kanske blötläggning i badkaret, eller hemma på soffan, eller ta en tupplur innan du börjar göra det rutin på hushålls-arbete och uträtta ärenden ".
2.
Rengöringsmedel
Jag har alltid vilja ha den plats rengöras innan jag somnar. På så sätt vaknar jag till en trevlig städa och jag är inte att lämna någonting smutsig när jag måste iväg till jobbet. Om något bara frukosträtter, och handdukar från duschen som snabbt kan sättas i en korg eller hängas på duschdraperiet att torka. Med morgonen rätter de lätt kan sätta i diskmaskinen. Vilket gör mindre arbete för när vi kommer hem efter en hård dags arbete. Vem vill komma hem till en smutsig hus? Jag vet att jag inte!
3.
Under sommaren, med barnen hemma finns det mycket mer mässar att ha för att rensa upp. Så chansen att du kommer vakna till disk, och många andra saker uppträdda om särskilt om barnen är upp förbi när du somnar vilket ger dem gott om tid att smutsiga upp huset. Du kommer att få arbeta med deras mässar fortfarande där, och du kommer att få ledigt från arbetet för att hushållsarbete som behöver göras. Som kan orsaka ytterligare belastning så det bästa för att eliminera över-arbeta själv är att sätta upp hushållssysslor för barnen att göra. De kommer värdet att ha ansvar. Låt dem välja från en lista över saker som de kan göra för att hjälpa till hemma. På så sätt känns som det var mer deras idé och inte något som de var tvungna att göra. I slutet av veckan överväga att ge dem en särskild behandling för sina insatser. Pengar till filmer eller köpa dem något som de vill ha. Även om det är en sockerart behandla som är billig men något som du fortfarande ger dem. Gåvor och belöningar för gott arbete är beroende av den extra inkomst du kan lägga en sida för dem.
Se till att barnen vet när du ska låta dig ha lite privat tid. Ordna med sig en stör inte avsatt tid att de vet är din viloperiod. En tid du ställt in efter jobbet som du just har för din mig tid. Så att du kan återfå din energi och du får lite ensam tid att slappna av och omgruppera.
4.
Ont i fötterna
Ställ in en tid för avkoppling innan du börjar göra de sysslor eller köra ärenden. Om du vill återställa skyddet själv då du kommer att behöva ta time-out för dig själv. En tid att koppla av och njuta av något du gillar att göra innan du börjar lära upptagen. Ibland våra fötter ont efter jobbet. Om dina fötter bry dig efter jobbet då ta tid när du kommer hem för att vårda dina fötter, genom att blötlägga dem, gnugga dem med lotion, och backa upp dem så att blodflödet jämnar ut. Genom att göra det kommer att lindra obehag och svullna fötter
ryggsmärtor
Om det är ryggen som verkligen stör dig efter jobbet och du är utmattad efter att hårda dagar arbetskraft. Att inte tala om ryggen är orsakar mycket smärta. Försök att lugna värk bort som du koppla av i badkaret.
När du kommer ur badkaret någon hjälpa dig genom att gnugga ryggont grädde som Icy Hot eller annan djup värme kräm på ryggen. Eller så kan du placera en pad smärtstillande på plats, till exempel en Ben Gay Patch.
Välj att ta hand om det åt dig mest efter jobbet. Men, koppla av medan du gör det, så att du kan återfå din styrka och energi. Dessutom ryggövningar göra en enorm skillnad!

Prova att stärka din rygg genom att hålla den i form. Försök att använda vikter som du tränar överkroppen, för bästa ton, och kropp för förstärkning vid ryggen. Ännu mer, det är det bästa sättet att bli av med den ryggsmärta.
5.
Koppla
Sparka av dig skorna och få till något bekvämt, och bara strosa runt för stund. Innan du börjar lära upptagen med vad det är som behöver göras.
Skapa sig en tid för din personliga vård, och låt alla få veta att den här gången är min tid att göra som du vill. Se till att alla vet detta och inte bara barnen eftersom om du inte du kommer att ha grannar och din familj behöver din hjälp eller moraliskt stöd i en tid då du måste tänka om dig själv. Det kommer alltid att finnas människor som vill att du ska göra det eller det som är bra så länge du funderar på hur du känner och få massor av tid för dig själv. Aldrig försumma dig själv. Alltid vara medveten om hur du mår och vad du behöver göra själv för att vara lycklig och att förbli vid god hälsa.
6.
Kost Hälsa
Äta en riktig kost ger dig mer energi att instämma i dag och du kommer att få bättre hälsa. Dessutom går det chanserna att du lever längre upp när du sätter din kost och välbefinnande i spetsen. Genom att äta 5 portioner frukt och grönsaker per dag som kommer att bidra till att fylla upp dig. Se till att du dricker mycket vatten. Försök att köpa mer naturlig mat, och drycker över något annat. Det är en källa till fantastiska energi genom att göra detta och ett bra sätt att höja humöret.
Motion
Ta dig tid flera gånger i veckan att träna. Det skulle vara en bra tidpunkt att ta din bästa vän med dig för morgon-eller kvällspromenader. Planera en tid att träffas på gym för träning, och kanske ett dopp
. Exempel: Jag har en motionscykel framför TV: n med vikter bredvid. När jag slår på tv Jag sätter mig på min cykel och börja Vacklandet och lyfta min hand vikter. Jag har gjort detta till en vana.

Tips och varningar


 • Vad det än är du gillar att göra för fitness hålla rutinen upp med att planera ditt schema runt verksamheten.
 • rådfråga din läkare Specialist innan en visste kost eller motion rutin.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur du hittar den bästa endometrios självhjälp program

  Relaterade artiklar


 • om svettkörtlar
 • om graviditetslängd
 • hur man kan spara pengar på din receptbelagda läkemedel kostnader
 • vad är glukos?
 • hur man får utanför
 • om Alzheimers sjukdom och död i familjen
 • vad är pediatrisk radiologi?
 • om cetaphil
 • hur man kan förhindra fall i hemmet
 • hur man sluta bita på naglarna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com