Hur man känner igen tecken på att du kan vara gravid innan dina missade perioden

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-06-20
Lärande du är gravid, om planerade eller oplanerade, är en upptäckt som kan förändra ditt liv för alltid. Oavsett ditt beslut, att veta att du är gravid så tidigt som möjligt kan vara till stor nytta din hälsa och barnets hälsa. Här är några symptom att leta efter som kan tyda på graviditet innan missade perioden

Du behöver:.
Viljestyrka
. god planering.
konsistens.
förmåga att lyssna på din kropp.


1.
många av symtomen på tidig graviditet är mycket lika dem i Pre Menstruella syndrom (PMS). Lätt kramper eller spänningar i buken är ofta en del av en normal menstruationscykel, men om de inträffar tidigare än förväntat, behöver du inte brukar uppleva dem, eller de varar längre än vanligt, kan det vara ett tidigt tecken på graviditet.

2.
annat tidigt tecken på graviditet som skulle kunna misstas för PMS-symptom är spotting. När det befruktade ägget implanteras i livmodern, en liten mängd blod sett kanske, liknande de tidiga skedena av menstruation. Om blod sker vid en annan tidpunkt än när du väntar din mens, om det är ljusa eller ljusa röda (menstruation spotting är oftast mer brun än röd), eller om det bara är en liten mängd och sedan slutar, kan dessa tyda graviditet.
3.
Det är nästan för klyscha att tro, men om du befinner dig sugen mat du normalt inte skulle äta, kan detta vara en god indikator på graviditet. Även i de tidigaste stadierna av graviditeten, cravings är vanliga, så om du upplever stark sug efter en viss mat, eller en viss smak, till exempel salt eller sur, kan detta vara ett tecken på tidig graviditet.
4 .
naturligtvis det bästa sättet att avgöra tidig graviditet är att gå vidare och köpa ett kit hem graviditet. De på marknaden idag är relativt billiga och mycket exakt, och de flesta upptäcka sådana små mängder graviditetshormoner att de kan upptäcka graviditet flera dagar innan utebliven mens. De är mycket sällan ger falskt positiva indikationer, men om du testar mycket snart efter befruktningen, kan det ge ett falskt negativt resultat i graviditeten hormoner är fortfarande för låg för att upptäcka. Vänta några dagar och testa igen för att vara säker.

Tips och varningar


 • Symptomen är olika för alla. Om du upplever något som verkar konstigt eller annorlunda än din vanliga pre menstruella symtom, eller din magkänsla är att du är gravid, tveka inte att ta ett prov.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man undviker en baksmälla (på rätt sätt)

  Relaterade artiklar


 • hur man skapar rätt motionsprogram
 • hur man förstår varför acetylsalicylsyra är farligt för barn med feber
 • hur man kan förhindra fall i hemmet
 • gör första hjälpen kit för hemmet
 • fördel och nackdel för kontaktlinser
 • Hur du tar hand om dina besök vård under graviditeten
 • appendix problem symptom
 • själv inducera förlossningen tekniker
 • magnesiumbrist
 • arcylic nagelsvamp symtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com