ägglossning kalender för graviditet

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-07
Använda en ägglossning kalender kan vara ett värdefullt verktyg för att hjälpa de flesta par peka fertila dagar och bli gravid så snart de är redo att ha barn. En ägglossning kalender för graviditet hjälper till att ta ut du inte försöka lista ut när en kvinna kommer ägglossning, identifiera de bästa dagarna för par att ha samlag för att bli gravid

Tidsplan

par som försöker bli gravida bör bli medvetna om olika aspekter av kvinnans menstruationscykel i månader innan de försöker bli gravida. Den information som behövs för att skapa en korrekt ägglossning kalender för graviditet omfattar den genomsnittliga längden på hennes menstruationscykel, den genomsnittliga längden på lutealfas av menstruationscykeln och början datum för varje period. När ett par har en historia av denna information kan de börja förstå den övergripande dynamiken i kvinnans menstruationscykel och kommer att vara bättre förberedd att komma med en ägglossning kalender.

Funktion

En ägglossning kalender använder information baseras på kvinnans tidigare menstruationscykeln och förutspår ägglossning, fertila dagar och datum för den period som cykel. Par kan använda data från ägglossning kalender att optimalt tid samlag i syfte att uppnå graviditet.

Funktioner

Couples kan skapa en ägglossning kalender på papper, men det är mycket lättare att använda många online miniräknare ägglossning kalender. Dessa ägglossning kalendrar är vanligtvis gratis och helt enkelt kräva att användaren anger information som datum för början av den sista menstruationscykeln, den genomsnittliga längden av menstruationscykeln och den genomsnittliga längden på lutealfas av menstruationscykeln. Denna information sedan används för att kartlägga ägglossning kalender för den månaden, inklusive beräknat datum för ägglossning, bör de datum kring ägglossningen som också sannolikt att fertila dagar, och datum för starten av kvinnans nästa period hon tänka inte .

Fördelar

kvinnor generellt ägglossning någonstans mellan dag 11 och 21 av menstruationscykeln och lutealfas är namnet på de dagar mellan ägglossning och början av nästa period. En ägglossning kalender för graviditet är ett användbart verktyg eftersom det tar varje kvinnas egen unika cykel och gör personliga förutsägelser om ägglossning baserat på denna information. Många kvinnor kanske tycker att de har ägglossning på dag 14 av deras cyklar eftersom det är dagen för ägglossning för en "typisk" 28-dagars cykel, men få kvinnor har denna standard menstruationscykeln. Detta missförstånd kan leda till dåligt planerade samlag för befruktningen. Kvinnor som inte har typiska cykler kan mata in sin egen cykel information för att skapa en ägglossning kalender för graviditet som återspeglar deras cykel och kommer att bidra till att öka deras chanser för graviditet.

Överväganden

När en ägglossning kalender kan vara ett användbart verktyg för att fastställa ägglossning och fertila dagar, kan kvinnor identifierar bara uppskattade datum baserat bort av genomsnittet av tidigare cykler. Kvinnor med mycket varierande cykler får inte gynnas av en ägglossning kalender eftersom deras ägglossning datum kan vara mycket olika från cykel till cykel. Är dock lutealfas inträffar mellan ägglossning och början av nästa period oftast samma varje cykel trots ägglossning avvikelser, så om en kvinna kan bestämma lutealfas längd (oftast genom temperatur eller slem kartläggning) hon fortfarande kan beräkna en någorlunda korrekt ägglossning kalender.

Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man kan hjälpa en vän att sluta röka

Relaterade artiklar


 • primära uppgiften för det kardiovaskulära systemet
 • hur man kan förbättra din hälsa & fitness tips för mindre än en 1 dollar om dagen
 • hur man ganska upp en finne
 • hur man skapar en snabb och naturlig luftfuktare
 • hur man ger en fantastisk massage
 • hur man ska hantera när de släpper en kär på ett vårdhem
 • hur man använder ett solarium säkert
 • om Nizoral schampo
 • hur man vet vilken mat att undvika under graviditeten
 • är födelseprocess klasser kallas Lamaze?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com